Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vassa piken mot Soldoktorn och Lotta: ”Som en barnbok”

”Let’s Dance”-profilens coronabesked
Mikael Sandström återvänade till ”Let's dance”.Foto: TV4
Väl där pressade han på svar om hur det går med dejtingplanerna med Lotta Engberg.Foto: TV4
Lotta Engberg, som under våren återvänt som tillfällog programledare för ”Bingolotto”.Foto: TOMMY HOLL / IBL

Det har ryktats om en flört, eller åtminstone planer på en dejt, mellan Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg.

När tv-läkaren återvände till ”Let's dance” i fredagens final kunde programledaren David Hellenius inte låta bli att pika honom.

– Man tänker att det inte bara är en dejt, utan det låter som en barnbok, ”Soldoktorn och Lotta”.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström valde innan säsongen knappt hunnit börja att hoppa av för att i stället finnas på sitt jobb på grund av coronapandemin.

Men i fredagskvällens final återvände han och de andra utslagna eller avhoppande deltagarna för att bjuda på dansnummer.

När det var dags för ”Soldoktorn”, valde Tilde de Paula Eby och David Hellenius också att uppmärksamma de dejtingrykten som florerat kring Sandström och artisten och programledaren Lotta Engberg.

Allt tog fart efter en intervju med Aftonbladet i januari där Lotta Engberg pratade om sitt singelliv och sa att hon fann Soldoktorn ”intressant” och att hon skulle kunna tänka sig en dejt med honom. 

 

Soldoktorns svar på Tildes fråga

Sedan dess har han avslöjat att de haft kontakt via sms och i ”Let's dance”-finalen förde Tilde de Paula Eby in samtalet på just detta.

– Det är en liten sak som jag måste fråga dig om. Det är ju rubrikerna i tidningen, säger Tilde och läste upp en kvällstidningsrubrik om hans ”dejtingplan med Lotta”.

– Hur går det, undrade Tilde i sändningen.

– Jo tack det går fint, svarade Sandström med ett brett leende. 

Medan ett jubel hördes bland de andra i lokalen valde David Hellenius att fylla i med en vass pik mot Sandström och Engberg:

– Vad härligt. Man tänker att det inte bara är en dejt, utan det låter också som en barnbok: ”Soldoktorn och Lotta går till tandläkaren”, den vill man ju se. 

På grund av coronapandemin har det lyxiga partajet tvingats ställas in, och vinnaren får inte bli hyllad som alla sina tidigare föregångare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.