Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Foto: CORNELIA NORDSTRÖMIsabella "Blondinbella" Löwengrip. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG

Varningen till Blondinbella – efter hoten mot familjen

Publicerad

Isabella "Blondinbella" Löwengrip visar öppet upp det luxuösa livet i sin blogg.

Men framgångarna har sitt pris, i podcasten Schulman show berättar Löwengrip att det har riktats kidnappningshot mot familjen.

– Det blir tufft. Rådet är att sluta visa resor och göra grejer som syns. Men det är svårt när det är ens levebröd, säger hon.

Företagaren och bloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, lever ett extravagant liv med lyxiga resor, dyrbara smycken och Porsche-bilar.

När Isabella Löwengrip gästade podcasten Schulman Show med Alex Schulman avslöjade hon att det extrema livet gör att följarnas intresse ökar, vilket i sin tur skapar tillväxt i bolaget.

Men framgångarna har ett pris. Att hon är öppen med excesserna innebär en säkerhetsrisk.

– Det blir tufft. Rådet är att sluta visa resor och göra grejer som syns. Men det är svårt när det är ens levebröd, säger hon i podcasten.

 

LÄS MER: Isabella Löwengrips extrema lyxvanor - läsarna reagerar

 

Kidnappningshot mot familjen

I början av året informerades Isabella Löwengrip av sitt vaktbolag om att det fanns kidnappningshot mot familjen. Situationen krävde ständig övervakning av en livvakt i en veckas tid.

– Ibland sitter det hot på min bil i garaget när jag ska hem från jobbet. På den senaste lappen stod det typ ”du ska tystas ner, annars får jag göra det åt dig”. Det är dödshot, det är därför det är ett jäkla pådrag runt mig ibland. Efter sådana hot får jag byta garage, ha ett möte med vaktbolaget och gå igenom rutinerna, jag får inte vara ensam, jag måste ha säkerhetsdosan, jag kanske inte får ha barnen de dagarna som kommer.

Enligt Isabella Löwengrip finns det dock en väl utarbetad plan för att skydda familjen.

– Det finns en plan, så jag är världens sämsta byte kan jag tala om - don't touch! 

Isabella Löwengrip har inte vänt sig till polisen med hoten, eftersom hon inte upplever att myndigheterna har kunnat hjälpa henne i tidigare fall. I stället har hon ett nära samarbete med sitt vaktbolag.

Expressen har sökt Blondinbella via hennes assistent, som hänvisar till Schulman show.

 

LÄS MER: Blondinbella bryter tystnaden om romansen - berättar på galan 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag