Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

 Varnar för falska schlagerbiljetter

Falska biljetter till Melodifestivalenfinalen i Globen i kväll kan vara ute på marknaden.
Foto: Mikael Sjöberg

På lördagskvällen hålls Melodifestivalens final i Globen. Biljetterna är slut och arenan kommer att vara fullsatt. Nu varnar arrangören Live Nation för att falska biljetter kan vara ute på marknaden. Den som kommer till Globen med en ogiltig biljett blir inte bli insläppt.

– Ett stort antal biljetter har köpts av samma person. När vi ser att det sker makulerar vi biljetterna, men de kan ändå ha skrivits ut och sålts vidare. Vi vet inte exakt hur många biljetter det rör sig om, säger Live Nations Catarina Oscarsson till TT Spektra.

Den som har köpt sin biljett från det officiella biljettombudet Ticnet behöver inte vara orolig, men övriga biljetter kan vara ogiltiga.

– Det går inte att se på biljetten om den är giltig eller inte, det märks först när man scannar biljetten vid entrén, säger Catarina Oscarsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.