Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Världsstjärnornas okända svenska barn

Clarence Clemons, ikonisk saxofonist i Bruce Springsteens E Street Band, hann med fem äktenskap under sitt liv. I början av 1980-talet gifte han sig för andra gången – med svenska Christina Sandgren, sedermera Christina Clemons. Clarence och Christina var gifta i fyra år och fick sonen Christopher.Foto: CHRISTOF STACHE / AP

Jimi Hendrix omstridda kärleksbarn, Bruce Springsteens okända gudson, punkpionjären Johnny Thunders pappaliv i Stockholmsförorten och Will Ferrells söner Magnus, Mattias och och Axel.

En rad världsstjärnor har genom åren skaffat barn med svenska kvinnor.

Några av barnen lever ett liv i lyx – andra har kämpat i årtionden för att få del av sina fäders miljoner.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.