Världsstjärnorna ryktas ha en romans: ”Avslappnat”

Det här är Rihanna.
Världsstjärnan verkar redan ha gått vidare då det nu ryktas om att hon dejtar rapparen ASAP Rocky.
Foto: MARECHAL AURORE/ABACA / STELLA PICTURES/MARECHAL AURORE/ABACA
En uppgiftslämnare berättar för The Sun att Rihanna inte vill sätta någon etikett på relationen eftersom det är så tidigt efter uppbrottet med Hassan.
Foto: DOMINIQUE MAITRE/WWD/REX / DOMINIQUE MAITRE/WWD/REX REX
I december förra året hade ASAP Rocky en konsert i Sverige där Rihanna syntes i publiken.
Foto: ROBERTO FINIZIO/SHUTTERSTOCK / ROBERTO FINIZIO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Rihanna har precis gjort slut med ex-pojkvännen - men det ryktas redan om en ny romans.

Det verkar som att artisten fattat tycke för rapparen ASAP Rocky.

– De gillar verkligen varandras sällskap, säger en uppgiftslämnare till The Sun.  

För någon vecka sedan berättade TMZ att artisten Rihanna, 31, och miljardären Hassan Jameel, 31, gjort slut efter nästan tre år tillsammans.

Världsstjärnan verkar dock redan ha gått vidare då det nu ryktas om att hon dejtar rapparen ASAP Rocky. The Sun skriver att de två artisterna ska ha delat en hotellsvit tidigare i år.

En uppgiftslämnare som ska vara nära Rihanna berättar för The Sun att Rihanna inte vill sätta någon etikett på relationen eftersom det är så tidigt efter uppbrottet med Hassan, men att artisterna tycker om att umgås med varandra.

– De gillar verkligen varandras sällskap och tar det lätt eftersom det fortfarande är tidigt, säger uppgiftslämnaren till The Sun. 

Uppgiftslämnaren: ”Om det finns en framtid med Rocky”.

Men om det finns en framtid för paret verkar inte vara något som Rihanna ännu funderat över. 

– Det är verkligen avslappnat mellan dem och hon funderar inte på om det finns en framtid med Rocky. Hon är en tjej som precis blivit singel som har kul, säger uppgiftslämnaren till The Sun. 

Rihanna stöttar ASAP Rocky

I december förra året hade ASAP Rocky en konsert i Sverige. Men tydligen var han inte den enda världsstjärnan i Globen den kvällen då Rihanna syntes i publikhavet. 

Det var inte första gången som Rihanna stöttat honom på hans konserter senaste tiden. Efter häktningen mot honom Stockholm förra året har hon har dykt upp på flera av rapparens konserter. De gick även tillsammans på röda mattan på British fashion awards förra året. 


LÄS MER: Kändisarna som har blivit omtalade för sina sexfilmer (PREMIUM)


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.