Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnans offentliga svar – upptäckten om Nannes låt

Nanne Grönvall kom sist i Melodifestivalens fjärde deltävling med ”Carpool karaoke”.
Foto: Youtube.
Men nu kommer trösten – ”Carpool karaoke”-mannen James Corden har upptäckt låten och bjuder in Nanne till att sjunga med honom.
Foto: Youtube.
”Jag lovar dig det”, säger han i sin pratshow och vänder sig direkt till Nanne Grönvall.
Foto: Youtube.
James Corden har upptäckt låten och kommenterar den nu i sin pratshow och visar också upp klipp från framträdandet i Melodifestivalen.
Foto: Youtube.

Nanne Grönvall kom sist i Melodifestivalens fjärde deltävling med ”Carpool karaoke”.

Men nu kommer trösten – ”Carpool karaoke”-mannen James Corden har upptäckt låten och bjuder in Nanne till att sjunga med honom.

– Jag lovar dig det, säger han i sin pratshow och vänder sig direkt till Nanne Grönvall.

Nanne Grönvall väckte uppmärksamhet i Melodifestivalens deltävling i Malmö med sin låt ”Carpool karaoke” och ett nummer som bland annat innehöll en bil formad av dansare.

I låten sjunger hon också om hur vill sjunga ”Carpool karaoke” med James Corden. ”Carpool karaoke” är ett segment i hans pratshow ”The late late show” där han åker bil och sjunger med kända artister. 

Nanne Grönvall kom tyvärr sist i deltävlingen men nu kommer trösten – en inbjudan till att göra just det som hon drömmer om i låten.

– Inget är klart än men det vore kul att åka dit och köra lite carpool karaoke. Jag packar väskan, säger Nanne Grönvall och tillägger:

– Men då blir det ingen mänsklig bil, den är svår att köra på Sunset Boulevard.

Klippet från framträdandet i Melodifestivalen

James Corden upptäcker låten och kommenterar den i senaste avsnittet av sin pratshow på CBS, och visar samtidigt upp ett klipp från framträdandet i Melodifestivalen.

– Det är fantastiskt, säger han efteråt.

– Hon är mer passionerad kring ”Carpool karaoke” än vad jag någonsin har varit och hon är mer passioner än många av artisterna som har varit med, som Justin Bieber, Britney Spears och definitivt Migos.

Bjuder in Nanne: ”Sök upp mig”

Corden säger sedan till publiken att han har dåliga nyheter och berättar att Nanne åkte ur tävlingen och berättar att det var Victor Crone och Hanna Ferm som gick vidare.

– Hanna Ferm sjöng en låt som hette ”Brave”. Men vad som är modigt är att göra en hel låt om att man vill sjunga och dansa i en bil med mig, säger James Corden och fortsätter:

– Om ni tycker att jag hyllar den här låten för att den handlar om mig och hur mycket hon älskar mig så har ni alldeles rätt.

Samtidigt passar han också på att sträcka ut en hand till Nanne Grönvall.

– Nanne, jag kan inte få dig tillbaka in i tävlingen men jag lovar att nästa gång jag är i Sverige eller om du råkar vara i Los Angeles – sök upp mig, eller så säker jag upp dig, och så hoppar vi in i en Volvo och tar en påse med (godiset) Swedish fish och så åker vi ut på vägarna och kör carpool karaoke, jag lovar dig det, säger James Corden.

Inslaget i den populära tv-showen kom som en överraskning för Nanne Grönvall, men som tur är finns det redan en engelsk version av låten ifall ett möte med James Corden blir aktuellt.

– Jag skrev den på engelska först och visste inte ens om vi skulle släppa den eller vad vi skulle göra, och så var det Peter som föreslog att kan vi inte skicka in den till Melodifestivalen, berättar Nanne Grönvall.

Här kan du se James Corden prata om Melodifestivalen och Nanne Grönvall:

https://youtu.be/Pwe5L-drxps

Nannes svar efter fiaskot: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.