Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Världsstjärnan tävlar i Eurovision: ”Tacksam”

Världsstjärnan Flo Rida kommer till Eurovision
Flo Rida.
Foto: ANDY MARTIN JR. / ZUMA PRESS TT NYHETSBYRÅN
San Marinos Senhit.
Foto: UTRECHT ROBIN/ABACA / STELLA PICTURES/UTRECHT ROBIN/ABACA

Världsstjärnan Flo Rida medverkar på San Marinos bidrag ”Adrenalina” i Eurovision Song Contest.

Tidigare har det dock varit oklart om rapparen kommer dyka upp i Rotterdam, men nu bekräftar EBU att Senhit får sällskap av Flo Rida på scenen.

– Det känns så bra att vara tillbaka i Europa efter så lång tid, säger Flo Rida i ett pressmeddelande.

På repetitionerna har Senhit från San Marino haft en stand-in som har rappat Flo Ridas verser och många har ställt sig frågan om den amerikanska världsstjärnan faktiskt kommer att dyka upp i Rotterdam för att delta i Eurovision Song Contest på torsdag.

Nu avslöjar Senhit på Instagram att Flo Rida tagit sig till Rotterdam och kommer att göra henne sällskap på scenen på den andra semifinalen på torsdag.

”Känns så bra”

I ett pressmeddelande från EBU berättar Senhit att det inte var helt självklart att Flo Rida skulle kunna resa till Nederländerna.

– Det var inte lätt att förutse reserestriktionerna. Jag är väldigt glad att ha han ska framföra ”Adrenalina” med mig, inte bara för Europa men för hela världen! Vi är redo.

Även Flo Rida menar att han ser fram emot att inta scenen för att representera San Marino tillsammans med Senhit.

– Det känns så bra att vara tillbaka i Europa efter så lång tid. Jag är väldigt tacksam för att kunna uppträda igen och på den största scenen i världen, säger artisten i ett pressmeddelande.

Flo Rida, eller Tramar Dillard som han egentligen, heter är en amerikansk rapartist som fick sitt stora genombrott 2008. Han ligger bakom låtar som ”Low”, ”Whistle” och ”My House”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.