Ornina sprang på Selena Gomez – i Stockholm

I juli var rapparen Drake på besök i Stockholm.
Amerikanska världsartisten och skådespelaren Selena Gomez är i Stockholm.
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: Instagram

Världsartisten Selena Gomez befinner sig i Stockholm. Hon har bland annat shoppat i exklusiva Prada-butiken på Östermalm.

Varför hon är på besök i huvudstaden är dock inte känt och stjärnan har själv inte uttalat sig om anledningen – men på Instagram delar hon med sig av en story från en musikstudio där den svenska produktionsduon Mattman & Robin syns.

Under sommaren har flera världsstjärnor varit på besök i Sverige. Nu gör nästa kändis ett stopp i landet. Artisten och skådespelaren Selena Gomez befinner sig, 30, just nu i Stockholm.

Tidigare i veckan har stjärnan shoppat i Prada-butiken på Östermalm.

Selena Gomez dök även upp på varuhuset NK på onsdagen. Ornina Daniel, som jobbar i varuhuset, träffade då artisten.

– Jag stod med kund där och sen så hör jag bara någon fråga ”excuse me, how do you get up?”, alltså vilket håll går man upp, och då var det Selena och en man som frågade. 

Ornina Daniel berättar att hon först inte trodde att det var Gomez själv, men att hon sedan kände igen rösten. Till en början ville hon inte fråga om en bild, men tänkte sedan att ingen skulle tro henne annars.

– Jag frågade om jag fick ta en bild med henne och hon kollade på sin livvakt, misstänker jag att det var, och nickade att ja det är okej. Sen sa hon ja absolut så tog vi bild. 

– Sen sa hon ”you are supersweet” och hon var jättegullig, super, supergullig.

https://www.instagram.com/p/ChFHUjCD97g/

Syntes med svenska låtskrivarna

Exakt varför stjärnan är på besök i Stockholm är oklart. Men på sin Instagram story visar Selena Gomez själv upp bilder från en musikstudio. 

I videon, som publicerats av den amerikanska låtskrivaren Justin Tranter, syns också den amerikanska låtskrivaren Julia Michaels samt den svenska stjärnduon Mattias Larsson och Robin Fredriksson – även kända som Mattman & Robin.

Mattias Larsson, Robin Fredriksson, Julia Michaels och Justin Tranter har tidigare samarbetat på Selena Gomez hitlåt ”Lose you to love me”. Låten låg etta på den amerikanska Billboard-listan ”Hot 100” och blev också den första ettan för artisten.

Selena Gomez i studion tillsammans med svenska producentduon.
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Produktionsduon värvades av Max Martin 

Mattias Larsson och Robin Fredriksson har skrivit och producerat låtar för flera världsartister. Deras framgång började när de värvades av svenska stjärnproducenterna Max Martin, 51, och Johan ”Shellback” Schuster, 37.

Duon arbetar i dag bland annat i en studio på Östermalm där de jobbar inom producent-och låtarskrivarkollektivet Wolf Cousins, som grundades av Max Martin och Shellback. De har skrivit låtar till bland andra Taylor Swift, Imagine Dragons, Dua Lipa, Camila Cabello och Britney Spears.

Selena Gomez slog igenom som en av stjärnorna på Disney Channel. Hon har därefter släppt flera album och medverkat i flera filmer.

Producentduons samarbete med Imagine Dragons – låten "Believer" har över miljarder lyssningar på Spotify.
Foto: EXPRESSEN

Ur arkivet: Kanye Wests beställning under hemliga besöket i Sverige

Superstjärnan på hemligt besök i Sverige

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.