Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnan Kanye West på McDonald's i Sverige

Här är Kanye Wests beställning på McDonald's i Trollhättan.
Kanye West är på hemligt besök i Sverige.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Han ska bland annat ha beställt hamburgare på McDonalds.
Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Kanye West är på hemligt besök i Sverige.

Den världsberömde rapparens sågs beställa hamburgare på McDonald's i Trollhättan, enligt Aftonbladets bilder. 

– Ingen av medarbetarna på resturangen kände igen honom, säger McDonald's presschef i Sverige Henrik Nerell till Expressen. 

Det är fem år sedan den amerikanske rapparen Kanye West, 44, gjorde ett häpnadsväckande besök i Svenska Älmhult. Rapparens besök i Sverige blev en stor nationell nyhet och tidigare år släppte SVT Edit en hel dokumentär om händelsen. 

Nu har West satt sin fot på svensk mark igen. 

Under måndagens sågs rapparen och designern handla mat på McDonald's i Trollhättan. Något som medarbetarna och restaurangchefen fick reda på först efter världsstjärnans besök. 

– Det var först efteråt de förstod att det antagligen var Kanye West som hade varit där, McDonald's presschef i Sverige Henrik Nerell.

Aftonbladet har publicerat flera bilder på Kanye West från McDonald's-besöket. Bilderna visar hur rapparen köar till en av resturangens snabbkassor iklädd munskydd och svarta solglasögon. Enligt tidningen är han i Sverige för att diskutera ett framtida samarbete. 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.