Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Världsstjärnan attackerad på scen – slagen i ansiktet

Artisten Morrissey blev överfallen på scen under en konsert i San Diego på lördagsnatten. Foto: PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES - PELLE T NILSSON
Morrissey på Hultsfredsfestivalen 2004. Foto: STEFAN JERREVÅNG / SCANPIX / TT NYHETSBYRÅN

Världskända artisten Morrissey tvingades av scenen efter en attack, under sin spelning i San Diego på lördagsnatten.

Fans stormade scenen under konserten – och slog till Morrissey i ansiktet, skriver TMZ.

Efter överfallet valde artisten att avbryta konserten helt.

Det var under en konsert i amerikanska staden San Diego på lördagskvällen som Morrissey blev attackerad på scenen, skriver amerikanska sajten TMZ, som publicerat en video på händelsen.

När Morrissey klev på scenen efter konserten för att spela några extranummer stormade flera personer upp på scenen, och en av männen ser på videon ut att slå till världsstjärnan i ansiktet. Däremot vet man inte om mannen lyckades skada stjärnan.

Förde mannen av scenen

Vakterna tog strypgrepp om mannen som slog till Morrissey, och förde honom sedan av scenen, skriver TMZ. Det är oklart om han senare greps av polis eller inte.

Artisten tvingades av scenen efter händelsen, och kom inte på igen. Publiken väntade länge på hans återkomst, men utrymde lokalen när det stod klart att Morrissey inte skulle återvända.

I vanliga fall brukar artisten träffa fans efter sina spelningar, skriver den amerikanska sajten. Men efter attacken valde Morrissey att avstå från mötet.