Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Världsstjärnan i bråk i Stockholm – nya videon visar slagsmålet

Greps efter spelning – se videon.
Rapparen A$AP Rocky syns misshandla en kille i en video som spridits på internet.Foto: BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOC / BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Under tisdagskvällen ska rapparen uppträda på Stockholms stadio.Foto: KATCH/SHUTTERSTOCK / KATCH/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Världskända artisten A$AP Rocky.Foto: SWAN GALLET/WWD/SHUTTERSTOCK / SWAN GALLET/WWD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Under söndagskvällen pekades den världskända artisten A$AP Rocky ut av vittnen som delaktig i ett stort bråk i centrala Stockholm.

Nu publicerar den amerikanska sajten TMZ en video från händelsen, där artisten och hans vänner syns kasta ner en man på marken, och därefter dela ut slag och sparkar.

– Man har letat efter de utpekade personerna, men inte gripit några då, säger Mats Eriksson vid Stockholmspolisen.

Polisen fick larm om händelsen vid klockan 21.53 under söndagskvällen. En kille hade blivit misshandlad på öppen gata i centrala Stockholm, och tidigt kom uppgifter till Expressen om att den världskända artisten A$AP Rocky, som egentligen heter Rakim Mayers, som ska uppträda på festivalen ”Smash” i Stockholm på tisdagen, varit involverad.

– En person ska ha blivit misshandlad och legat på marken. Det ska ha rört sig om flera gärningspersoner – två eller fler. Man har letat efter de utpekade personerna, men inte gripit några då. Den skadade ska ha fått skärsår på armarna samt även fått sparkar och slag riktade mot sig, säger Mats Eriksson, som är presstalesperson vid Stockholmspolisen.

En uppgiftslämnare inom polisen säger till Aftonbladet att den 30-åriga artisten är misstänkt för grov misshandel.

En person som haft ett samarbete med A$AP Rocky blev förvånad när han fick höra talas om vad som inträffat.

– Jag kan inte uttala mig någonting utan att jag känner till vad som hänt först. Det här är totala nyheter för min del, sa personen till Expressen under måndagen.

Video har publicerats på händelsen

Nu har den amerikanska sajten TMZ publicerat en video från händelsen – där A$AP Rocky ses dela ut slag, sparkar och kasta ner en man på marken.

Vittnen som var på plats säger sig ha sett två killar följa efter artisten och hans tre kompisar, och hotat om att ringa polisen, skriver TMZ. Därefter ska stjärnan ha haft en intensiv diskussion med en av killarna innan han, och vännerna, hoppar på en av killarna, kastar ner honom på marken samtidigt som de delar ut slag och sparkar, skriver tidningen.

I videon hörs även en glasflaska krossas under slagsmålet.

Efter händelsen ska A$AP Rocky och hans gäng ha lämnat platsen, och lämnat killen medvetslös på marken, enligt TMZ. Ambulans och polis kom till platsen kort därefter och förhörde vittnen.

Lever ett rikt liv i USA

A$AP Rocky står på toppen av sin karriär. Flera av hans låtar har över 100 miljoner spelningar på Spotify och nu befinner han sig på en världsomfattande turné. Bland annat är han bokad att spela på hip hop-festivalen ”Smash” under tisdagskvällen i Stockholm.

Det är en av USA:s hetaste artister, som turnerat världen över – och blivit en av de största inom sin genre. Hans karriär har bara gått uppåt på senare tid, och sedan dess har han gjort samarbeten med några av världens hetaste artister.

Artisten lever ett rikt liv, och äger ett hus som är värt drygt tre miljoner dollar. Därutöver så äger han en mängd olika bilar av märken som Ferrari, BMW och Mercedes. 

Han har även dejtat flera kända Hollywood-kvinnor. Det har rört sig om allt från artister, skådespelare och modeller.

Expressen söker arrangören för festivalen ”Smash”.

https://www.youtube.com/watch?v=B8zAQmKgWB8

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.