Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Världens vackraste flicka på bild med "mystisk vän"

Thylane Blondeau blev kallad "världens vackraste flicka" som barn.
Thylane Blondeau (t.h)

Som barn blev hon kallad "världens vackraste flicka".

Nu har Thylane Blondeau – som hon egentligen heter – blivit 16 år gammal. Men hon fortsätter att fastna på bild.

På nytagna foton ses den franska modellen tillsammans med en "mystisk manlig vän" i Miami i USA, skriver Daily Mail.

Thylane Blondeau var sex år gammal när hon fick pryda modemagasinet Vouges omslag och blev bara fyra år senare kallad "världens vackraste flicka". Sedan dess har inte karriären stannat av – tvärtom. 

Den nu 16-åriga franska modellen beskrivs som en av de starkast lysande stjärnorna på världens catwalks och har ingått samarbeten med bland annat smink- och makeupföretaget L'Oréal och modeföretaget Ralph Lauren. 

Hon är i dag modell på heltid och har kontrakt med modellagenturen IMG, liksom Cindy Crawfords dotter Kaia Gerber.

16-åringen har även visat upp sig på Paris största modescen när hon gick på catwalken under stadens modevecka tidigare i år. Det skriver Daily Mail.

 

I nytagna bilder ses Thylane Blondeau gå på en av Miamis strandpromenader.Foto: UDKE / STELLA PICTURES BACKGRID UK

 

Sågs med "mystisk manlig vän"

Men nu ses hon även göra andra promenader. 

I nytagna bilder ses Thylane Blondeau gå på en av Miamis strandpromenader tillsammans med en större grupp vänner. Iklädd korta jeansshorts och en löst hängande t-tröja hade hon ha en "djup diskussion med en mystisk manlig vän", enligt brittiska Daily Mail.

De nya bilderna har väckt uppmärksamhet och flera läsare väljer att rikta såväl ris som ros mot den aspirerande stjärnmodellen. Det är inte första gången.

 

LÄS MER: Världens vackraste barn har vuxit upp - så ser hon ut nu

 

Har fått kritik för att vara "världens vackraste"

Under hennes modekampanj som tioåring ansågs hon vara för utmanande klädd och kritikerna menade att Thylane Blondeau sexualiserades. En del kritik riktades mot hennes kläder och smink som påstods vara för provokativa för ett barn.

Men det är en kritik hon inte tar speciellt allvarligt på. I en tidigare intervju med magasinet Teen Vogue berättade den då 14-åriga modellen om sin syn på kritiken.

 – Kate Moss började som modell då hon har 15, och det var ett tag sen. Så nej. Jag är inte för ung. Om du har en bra agentur och människor som tar hand om dig, så är det perfekt. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.