Vårens heta kärlekspar på scen.
Vårens heta kärlekspar på scen.

Vårens heta kärlekspar

Publicerad
Uppdaterad
Här är vårens heta kärlekspar - på scenen.
Nanne Grönvall spelar mot "Sveriges sexigaste man", Rafael Edholm, på Intiman i vår.
- Han är bedårande, säger hon.
Nanne Grönvall, 43, är hetare än någonsin. Två av hennes låtar ligger på Svensktoppen och i februari börjar hon spela huvudrollen i "Sweet Charity" på Intiman i Stockholm. - Det ska bli jättekul. Det är en enorm utmaning eftersom det är en så stor roll. Jag har bara gjort biroller i musikaler tidigare, säger hon.

Forfarande lika kär

På scenen försöker en italiensk charmör, som spelas av Rafael Edholm, 41, att förföra henne. Nannes karaktär blir lite smått förälskad i honom. - Hon är en sådan som blir kär i alla som hon träffar. I verkligheten är det bara Nannes man, musikern Peter Grönvall, som gäller. - Vi har varit ett par i 20 år och jag är lika kär fortfarande. Däremot tycker hon att Rafael Edholm, som har blivit utsedd till "Sveriges sexigaste man", är både bedårande och charmig. - Jag klagar inte på min motspelare. Tvärtom, säger hon och skrattar.

Vilar från schlager

Hennes hektiska schema har bidragit till att hon har valt att inte vara med i schlagerfestivalen nästa år. Hon tror också att det är bra om svenska folket får vila från att se henne i schlagern. - Det är roligt om det kommer in lite nya förmågor, men jag kommer säkert att ställa upp igen. Dessutom tror hon att det kan vara svårt att hitta en låt som lever upp till de förväntningar många har på henne nu.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag