Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

”Varan-TV:s” osannolika comeback – 24 år senare

Med sin egensinniga humor och sina bisarra karaktärer blev humorserien ”Varan-TV” snabbt både populär och kultförklarad.

Men efter två säsonger på slutet av 90-talet försvann humorgruppen helt – fram till nu.

Över 20 år senare har lärarna och kommuntjänstemännen från Varanteatern precis avslutat inspelningen av sin uppmärksammade återförening.

– Vi är inte Felix Herngren och Johan Rheborg som gör en tv-serie till, utan de flesta av oss är sju vanliga medelålders män som har blivit ryckta ur sin vardag med jobb och handbollsträning för att vi ska göra tv, säger medlemmen Fredrik Åkerman.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.