”Vår tid är nu”-stjärnans kärleksjul med Amy Diamond

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Amy Deasismont tillsammans med Charlie Gustafsson. De båda har varit ett par sedan tre och ett halvt år tillbaka.
Foto: SIGGE KLEMETZ/STELLA PICTURES
De senaste åren har Charlie Gustafsson främst blivit känd som Calle i ”Vår tid är nu”. Här tillsammans med Hedda Stiernstedt, som spelar Nina i serien.
Foto: Johan Paulun/SVT
Charlie Gustafsson kommer starta 2019 med att satsa på teater.
Foto: PELLE T NILSSON; (C) PELLE T NILSSON

Charlie Gustafsson, 26, har varit aktiv som skådespelare sedan barnsben – men har slagit igenom ordentligt som karaktären Calle i SVT:s succéserie ”Vår tid är nu”.

Nu berättar han om känslorna efter andra säsongens avslutning, om framtidsplanerna – och om den stundande julen med flickvännen, artisten och skådespelaren Amy Deasismont, även känd som Amy Diamond.

– Vi brukar fira lite varannan med min familj och hennes familj. I år firar vi med Amys familj här i Stockholm.

Nyligen avslutades den andra säsongen av SVT:s ”Vår tid är nu”. Serien har blivit en tittarsuccé, något som Charlie Gustafsson helt klart har märkt av.

– Det är klart att man har märkt ett lite annat intresse. Jag har ju inte gått scenskolan, jag är ju gamma barnskådis och kommer ju från film och tv, det som varit intressant är att det varit lite intresse från teatern och det har varit kul. För det är det jag vill göra mer.

Redan i januari kliver Charlie Gustafsson upp på teaterscenen, då repetitionerna för den kommande föreställningen ”Människans hemlighet” drar i gång.

– Det ska bli jättekul att göra, som jag var inne på blir det liksom min professionella teaterdebut, jag har ju bara gjort massa amatörteater innan. Så det ska verkligen bli kul och intressant. Jag har längtat till efter att göra teater, säger Charlie Gustafsson.

Den tredje och förmodligen sista säsongen av ”Vår tid är nu” är redan inspelad och exakt vad som väntar efter teaterföreställningarna är oklart.

– Nu är det teatern i vår, sen får jag se lite. Jag har haft lite möten i USA och så där, så får vi se vart det bär.Andra säsong av ”Vår tid är nu” avslutades nyligen – till hösten kommer den tredje, och förmodade sista säsongen.
Foto: Johan Paulun/SVT

Berättar om avslutet efter sista inspelningsdagen

Samtidigt berättar skådespelaren om känslorna efter att inspelningen av säsong tre avslutats.

– Det var ett väldigt fint avslut, med en slutfest och många olika farväl.

Charlie Gustafsson avslöjar också att flera av skådespelarna i serien har kontakt privat:

– Vi har en Whatsapp-grupp allihopa, där vi håller kontakten nästan dagligen faktiskt. Då är det Mattias, jag, Hedda, Adam och Josefine som har den gruppen, och sen så med Hedda träffar vi mycket gemensamma kompisar och då träffas vi så. Så några av oss har blivit vänner för livet.Charlie Gustafsson och Amy Deasismont firar jul tillsammans i år.
Foto: IBL

Charlie Gustafsson: ”Varit mycket pendlande”

Charlie Gustafsson har sedan tre och ett halvt år sedan varit tillsammans med Amy Deasismont – och skådespelaren berättar också om hur förhållandet fungerat under inspelningarna av serien: 

– Det har gått bra. De första två säsongerna hade jag en lägenhet där i Göteborg, så då var det lite pendlande, men hon kunde också sitta där och skriva och så där. Så det har varit mycket pendlande, men det har gått bra.

Kommer du att fira julen med Amy?

– Ja visst. Vi brukar fira lite varannan med min familj och hennes familj. Men vi firar ju liksom både julafton och kanske dagen efter, så man får ju fira flera dagar. Men i år firar vid med Amys familj här i Stockholm, säger Charlie Gustafsson. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.