Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vännernas panikändring för Nicole Falcianis möhippa

Senaste nytt om coronautvecklingen i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helgerna.
På grund av coronakrisen är osäkerheten stor kring Nicole Falcianis och Eric Saades bröllop i Italien.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Trots detta blev hon i helgen överraskad med sin möhippa, som dock fick ändras om på grund av pandemin.Foto: Instagram

På grund av coronakrisen är osäkerheten stor kring Nicole Falcianis och Eric Saades bröllop i Italien.

Trots detta blev hon i helgen överraskad med sin möhippa, som dock fick ändras om på grund av pandemin.

”Jag trodde ju verkligen inte jag skulle få en hippa på grund av omständigheterna.” skriver Falciani på sin blogg.

Bloggerskan Nicole Falciani, 21, och artisten Eric Saade, 28, har varit ett par i över fyra år och förlovade sig på nyårsafton 2018. 

Planen var att de skulle gifta sig i Italien i maj i år. Men på grund av coronaviruset kommer det troligtvis bli svårt.

Nicole Falciani röt tidigare ifrån och bad sina följare att sluta fråga om ifall bröllopet ställs in.

”Jag vill inte ha EN endaste till kommentar som frågar om just det. Är så less på dom frågorna! Jag och Eric har tillräckligt att tänka på som det är, och det räcker att vi för den diskussionen med våra gäster, inte med okända människor”, skrev hon på bloggen.

Tvingades flytta möhippan

På Instagram verkar planeringen för bröllopet pågå som vanligt, hon visar att hon och Eric Saade har fått sina vigselringar och skriver att hon försöker ha en positiv syn på situationen.

I helgen blev hon även överraskad med en möhippa av sina vänner. Den var egentligen tänkt att äga rum i Polen men hennes vänner fick planera om i sista stund.

”På mindre än en vecka lyckades de dra ihop en hippa i Stockholm. Förstår ni hur fint det är? Dom har lagt så mycket tid och engagemang på den här hippan och jag är så tacksam över det”, skriver Nicole Falciani på sin blogg.

Falciani: ”Trodde inte att jag skulle få en hippa”

Hon berättar att det var skönt att vara i en bubbla och slippa tänka på coronakrisen eller ta del av nyheter. Hon trodde inte att hon skulle få en möhippa på grund av coronaviruset.

”Jag blev sååååå chockad. Har nog aldrig blivit så överraskad i hela mitt liv. Jag trodde ju verkligen inte jag skulle få en hippa på grund av omständigheterna.” skriver hon.

De hann både med hotellövernattning, ”Fångarna på fortet”-tävling och karaoke. I en video på Instagram ser man när hon sjunger ”Manboy” med ögonbindel och en speciell ”mikrofon”.

https://www.instagram.com/p/B-IFuMYHvlm/

Falciani skriver på sin blogg att det inte var vad hon hade förväntat sig, men att hon är tacksam över att hennes vänner lyckades planera ihop en möhippa trots omständigheterna.

https://www.instagram.com/p/B-FzQDKnIw6/

Expressen har sökt Nicole Falciani.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.