Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vännernas oro över Céline Dions nära relation med yngre mannen

Artisten och dansarens relation har oroat folk i Céline Dions närhet.
Dansaren Pepe Muñoz och Céline Dion har blivit allt närmare sedan René Angélils död 2016.Foto: BAKOUNINE/ABACA / BAKOUNINE/ABACA STELLA PICTURES
Personer i Céline Dions närhet är dock oroliga över relationen.Foto: AGENCE / BESTIMAGE / AGENCE / BESTIMAGE/IBL BEST IMAGE
Enligt bekanta blir artisten styrd av sin bakgrundsdansare.Foto: JEAN-MARC HAEDRICH / VISUAL PRESS AGENCY / STELLA PICTURES VISUAL PRESS AGENCY

Céline Dions nära relation med dansaren Pepe Muñoz får människor i hennes närhet att oroa sig.

Många är rädda att Dion låter den yngre mannen få för mycket makt över hennes karriär och liv.

– Hon är kär i den här killen, och lyssnar på allt han säger. Folk går till honom när de har frågor, han har tagit över helt, säger en uppgiftslämnare till Page Six.

Sedan maken René Angélil gick bort 73 år gammal 2016, har Céline Dion, 51, funnit stöd i bakgrundsdansaren Pepe Muñoz, 35.

Intensiva romansrykten har florerat kring de två på grund av deras uppenbart nära relation, och nu är människorna i artistens närhet oroliga för att Muñoz har fått för stor makt över hennes liv.

– Pepe är som hennes ”boy toy”, som verkligen försöker ta över. Han isolerar henne, och människor märker av det. Hon är kär i den här killen, och lyssnar på allt han säger. Folk går till honom när de har frågor, han har tagit över helt. De enda människorna hon har runt sig nu är Pepe, hennes frisör och hennes stylist, säger en uppgiftslämnare till Page Six.

”Det är galet”

Uppgiftslämnaren menar att Muñoz är homosexuell, men att Dion ändå fallit för honom, och blivit kär – något som gör att hon lyder hans råd.

– Det är galet. Hon vet att han är gay och accepterar det. Hon behöver ha någon nära sig, och hon blev kär. Han har blivit som René, fortsätter uppgiftslämnaren till sajten.

Samtidigt menar andra uppgiftslämnare att bakgrundsdansaren, som också är hennes konstnärliga ledare, bara hjälper artisten med inspiration, och att hon själv har full makt över karriären.

– Han är en fantastisk inspiration för henne. Han inspirerar henne till att ta risker. Det är ingen dålig grej. Han är inte hennes manager, men folk byter i sina team. Hon är smart och i kontroll över sin karriär. Det är hon som tar besluten nu, säger en annan uppgiftslämnare.

Har kommenterat ryktena

Céline Dion har tidigare kommenterat ryktena kring henne och Muñoz.

– Pressen sa: ”Herregud, René har nyss dött och nu har hon en annan man”. Ja, det finns en annan man i mitt liv, men det är inte mannen i mitt liv. Vi är vänner, vi är bästa vänner, har Céline Dion tidigare sagt i en intervju med The Sun.