Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vännernas oro – för Paris Jackson

Paris Jacksons leverne oroar vännerna. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Michael Jacksons dotter har tidigare försökt ta sitt liv och nu är oron stor för att hon ska få ett mentalt sammanbrott. Foto: PHOTO IMAGE PRESS/POLARIS

Oron sprider sig för Michael Jacksons äldsta dotter Paris Jackson, och vännerna är rädda att hon ska få ett mentalt sammanbrott, skriver amerikanska sajten Radar online.

Jackson gick knappt att känna igen när hon landade på Los Angeles flygplats i november – och nu fruktar vännerna att något ska hända.

– Paris är utom kontroll, säger en uppgiftslämnare till Radar online.

Framlidne världsstjärnan Michael Jacksons äldsta dotter Paris Jackson, 20, festar hårdare än någonsin, och oron för hennes hälsa sprider sig bland vänner och familj, skriver den amerikanska sajten Radar online.

När Paris Jackson, som jobbat som modell, den 12 november landade på Los Angeles flygplats gick hon knappt att känna igen. Jackson "gick som en zombie" på flygplatsen, skriver sajten.

Enligt uppgifter till sajten ska Paris Jacksons underliga beteende fått hennes vänner att oroa sig för att hon är nära ett mentalt sammanbrott – speciellt då hon har en historia av tidigare självmordsförsök.

 

Paris Jackson på flygplatsen i Los Angeles tidigare i november i år. Foto: RBRA / STELLA PICTURES BACKGRID US

Balanserade vid huskanten på hustak

Redan i februari väckte Jacksons gränslösa beteende uppmärksamhet, och fick familj och vänner att vilja att modellen söker hjälp. En filmkamera fångade då Paris Jackson högst uppe på ett hustak i New York, där hon balanserade nära kanten och såg ut att kunna falla mot sin död, skriver Radar online.

Men trots det finns det inget som familjen kan göra för att hindra Paris Jackson från att fortsätta festa som hon har gjort.

– Paris är utom kontroll, men det finns inget som familjen kan göra, säger en uppgiftslämnare till Radar online.

I augusti rapporterades det att Jackson ville ta tag i sitt liv, efter att hon blivit skrämd av artisten Demi Lovatos kraftiga överdos. Jackson ska då ha sökt sig tillbaka till rehab – men vistelsen ser inte ut att ha gett det resultat som familj och vänner hoppats på.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.