Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vännernas ilska mot Johnny Depp

Turerna kring skilsmässan mellan skådespelarparet Johnny Depp och Amber Heard fortsätter.Nu försvaras Heard av sina vänner.
Foto: Glenn Hunt / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN
"Jag såg blåmärkena", säger Amber Heards vän iO Tillett Wright på Twitter.
Foto: Staff / REUTERS X01095

Turerna kring skilsmässan mellan skådespelarparet Johnny Depp och Amber Heard fortsätter.

Nu försvaras Heard av sina vänner, angående att hon ska ha hittat på misshandelanklagelserna mot Depp.

"Jag såg blåmärkena", säger Amber Heards vän iO Tillett Wright på Twitter.

Skilsmässan mellan Johnny Depp, 52, och Amber Heard, 30, fortsätter. Efter Heards misshandelanklagelser mot Depp, som har stärkts av bland annat bilder på skådespelerskan med blåmärken i ansiktet och en sprucken läpp, har det påståtts att Heard ska ljuga om hustrumisshandeln.

Nu försvaras skådespelerskan av sina vänner. iO Tillett Wright, en amerikansk fotograf och tillika Amber Heards vän, tog till Twitter för att argumentera för Heard. Det skriver Hollywood Life.

"Skitsnack! Jag har fått nog. Jag såg blåmärkena. Många gånger. Och fläskläppen. Och huvudsåret." skriver Tillett Wright på Twitter.

Hon är också upprörd över att Amber Heard inte tas på allvar med sitt vittnesmål.

"Hur mycket bevis ska en kvinna behöva lägga fram? Hon har foton, sms, vittnen och har skaffat besöksförbud" fortsätter fotografen.


LÄS MER: Vakterna såg Amber Heard utan blåmärke


Amber Heard beviljades besöksförbud


I rättegångsdokumenten där Amber Heard begärde besöksförbud från ex-maken Depp framgår det att hon ska ha pratat i telefon med vännen iO Tillett Wright när Johnny Depp slog henne den 21 maj i år.


LÄS MER: Amber Heards nya anklagelser mot Depp


En händelse som vännen också delar med sig av på Twitter.

"Jag var fan på telefon med henne när han slog henne. Jag hörde henne skrika. Jag kommer vittna. Under ed. Vad mer måste en kvinna göra?" twittrar vännen.

Johnny Depp har förnekat alla Amber Heards anklagelser om hustrumisshandel. Det forna paret förväntas gå till rättegång senare i månaden för att bestämma om besöksförbudet ska upphävas eller bli permanent.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.