”Vänner”-stjärnornas galna tävling för välgörenhet

Här återförenas "Vänner"-stjärnorna
Skådespelarna går samman och hjälper de som drabbats av viruset.
Foto: KANAL 5
De auktionerar ut möjligheten att få vara med under deras kommande återföreningsspecial.
Foto: Instagram
Jennifer Aniston och Courteney Cox.
Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO

”Vänner”-stjärnorna erbjuder nu sina fans en unik chans – de kan få vara med under återföreningen av serien.

Skådespelarna går samman och hjälper de som drabbats av viruset med att auktionerar ut möjligheten att få vara med under deras kommande återföreningsspecial.

”Var våra personliga gäster i publiken och se oss alla tillsammans igen för första gången på flera år, när vi minns showen och firar det roliga vi hade”, skriver Lisa Kudrow på Instagram.

”Vänner”-skådespelarna berättar nu att de går samman för att hjälpa de som personligen drabbats av corona-viruset. De kommer delta i ”All In Challenge”, där kändisar auktionerar ut memorabilia eller upplevelser för att samla in pengar för America's Food Fund, Meals on Wheels America och No Kid Hungry.

Jennifer Aniston avslöjade på tisdagen på sin Instagram att hon och hennes skådespelarkollegor kommer att delta i utmaningen. 

”Vi är så glada att gå med i ALL IN-utmaningen för att hålla människor matade och friska under denna tid”, skriver Aniston.

Auktionerar ut chansen till fansen

Hela ”Vänner”-ligan med Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc och David Schwimmer kommer att delta. Dessutom auktionerar de ut en chans för sex lyckliga fans att vara med under deras kommande återföreningsspecial för HBO Max.

”Dina vänner från Vänner vill att du ska veta något ... Vi är ALL IN!! Du kanske har hört talas om återföreningsspecialet vi gör för HBO Max, ja ... Vi vill alla att du och fem av dina vänner ska gå med oss 6 på Stage 24”, skriver Lisa Kudrow på Instagram.

Lisa Kudrow: ”Med oss i Central Perk”

Hon fortsätter: 

”Var våra personliga gäster i publiken och se oss alla tillsammans igen för första gången på flera år, när vi minns showen och firar det roliga vi hade. Plus smutta på en kopp kaffe med oss i Central Perk och få VIP-upplevelsen ”Vänner” på Warner Bros. Studio tour”. 

Budet för en chans att vinna denna möjlighet börjar på 10 dollar. När inspelningen kommer att ske är i just nu inte helt klart. Hittills har ”All In Challenge” samlat in mer än 16 miljoner dollar, enligt sin webbplats. 

Det är inte bara ”Vänner”-skådespelarna som deltagit i denna utmaning utan också kändisar som Justin Bieber, Leonardo DiCaprio, Madonna och Gwyneth Paltrow.

https://www.instagram.com/p/B_QCQutjW_Y/

Brad Pitts och Jennifer Anistons relation efter alla romansrykten

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.