Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Vänner”-stjärnans bisarra video – Cox dans i hemmet

Courteney Cox roar sig själv när hon sitter i karantän.Foto: BACKGRID US/IBL
Vännen Jennifer Aniston uppskattar Cox olika dansvideos.Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO

”Vänner”-skådespelaren Courteney Cox verkar ha tråkigt i sin självisolering.

I en video på Instagram dansar stjärnan i sitt hem, förvandlad till både barn och man – något som får vännen Jennifer Aniston att bryta ihop.

”Jag dör”, skriver Aniston i kommentarsfältet till de bisarra videoklippen.

Att självisolera sig på grund av coronaviruset kan bli tråkigt i längden, även om man är Hollywoodstjärna och har ett stort lyxigt hus.

Tristessen verkar minst sagt ha drabbat ”Vänner”-skådespelaren Courteney Cox, 55, som publicerat flera underliga videoklipp på Instagram.

I klippen dansar Cox till en kaxig låt med speciella filter som gör att hon först ser ut som ett barn, och sedan som en man, hämtade från appen Tiktok.

”Givarens val”, skriver Courteney Cox som kommentar till inlägget med de bisarra videoklippen. Inlägget har gillats över 1,4 miljoner gånger och fått tusentals kommentarer.

Jennifer Aniston bryter ihop: ”Jag dör”

En som är riktigt road av Cox påhitt är hennes vän Jennifer Aniston, som Cox spelade mot i ”Vänner” under tio år.

”Jag dör” skriver Jennifer Aniston i kommentarsfältet, följt av ett antal skrattande emojis – en kommentar som i sin tur har gillats över 40 000 gånger.

Skådespelare som David Spade, Michelle Pfieffer, Goldie Hawn och Julianne Moore är också roade av upptåget, och kommenterar uppskattande.

https://www.instagram.com/p/B-n6ZZUDrPl/

Videon är inte Courteney Cox första Tiktok-försök. Hon har tidigare lagt upp flera andra dansklipp från sin tid i karantän, och skämtat om att fästmannen Johnny McDaid och hennes dotter Coco inte vill vara med henne.

”Kan det här vara anledningen till att Coco och Johnny håller social distans mot mig?” skriver hon till en video, och hashtaggar med ”karantän” och ”uttråkad”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.