Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Vänner”-stjärnan ville dejta 19-åring – nu bestraffas hon

Fansens oro efter bilderna på ”Vänner”-stjärnan
Matthew Perry.
Foto: KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK
Kate Haralson.
Foto: Instagram

Kate Haralson hängde ut skådespelaren Matthew Perry för att han raggade på henne via den exklusiva dejtingappen Raya, livligt använd av kändisar, trots att hon var tonåring och han var över 30 år äldre.

Nu har hon kastats ut från Raja.

– Jag borde ha anat att det här skulle hända, säger Kate Haralson till Page Six.

Kate Haralson, 20, lade tidigare i veckan upp en videokonversation hon hade med Matthew Perry, 51, känd från tv-seriesuccén ”Vänner”, när hon var 19 år.

– Jag tycker att det verkar vara många killar i Hollywood som pratar med unga tjejer och det är något som folk bör känna till, säger Kate Haralson.

När Perry och Haralson matchade på Raya styrde han snabbt över konversation till ett Facetime-samtal.

– Jag brukar aldrig prata med äldre killar men tänkte att det kunde bli kul. Jag kände igen honom men har nästan aldrig sett ”Vänner”, säger Kate Haralson.

”Han sade ’någon dag kanske du kan ta ett covid-test och hälsa på’”

Hon säger att Perry var ”trevlig” och inte kom med några sexuella anspelningar, men hon tyckte ändå snart att samtalet började kännas obehagligt.

– Det var skumt att prata med någon som är i min pappas ålder och det kändes inte rätt, särskilt med tanke på att han visste hur ung jag var, säger Kate Haralson och fortsätter:

– Han sade ”någon dag kanske du kan ta ett covid-test och hälsa på”.

Haralson mötte aldrig Perry och vill uppmärksamma hur betydligt äldre killar kontaktar yngre tjejer via appar, men det var hon själv som bestraffades. Raya har nämligen kastat ut Haralson från dejtingappen. Appen, som inte har besvarat en Page Six-förfrågan om beslutet, har strikta riktlinjer för att värna om medlemmarnas integritet. 

”Varje medlem förväntas följa våra enkla regler kring respekt, förtroende och integritet”, står att läsa på appens sajt.

Matthew Perry har inte kommenterat det inträffade.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.