Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vänner-stjärnan dejtar efter svåra uppbrottet

”Vänner”-stjärnan Matthew Perry är singel igen.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Nu hoppas Matthew Perry hitta kärleken online, enligt en uppgiftlämnare.Foto: NEIL WARNER / SPLASH NEWS / NEIL WARNER / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Enligt uppgifter ska Matthew Perry hoppats att han och exet skulle gifta sig – något som uppmuntrades av ”Vänner”-skådespelerskan Courteney Cox.Foto: AP / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix
Matthew Perry.Foto: ROBERT O'NEIL / SPLASH NEWS/IBL

”Vänner”-stjärnan Matthew Perry har gjort slut med sin 22 år yngre flickvän Molly Hurwitz, efter två år tillsammans.

Nu ger sig Perry ut i dejtingdjungeln för att hitta kärleken igen.

– Han skickar meddelanden till tjejer och är tillbaka i onlinedejtandet igen, säger en uppgiftslämnare till Us Magazine.

Matthew Perry, 50, och Molly Hurwitz, 28, går skilda vägar, efter två år tillsammans. 

Paret gjorde slut tidigare i maj, och nu är ”Vänner”-stjärnan tillbaka i onlinedejtandet, med en profil i dejtingappen Raya – något han tog bort under tiden tillsammans med talangscouten Hurwitz.

– Han skickar meddelanden till tjejer och är tillbaka i onlinedejtandet igen, säger en uppgiftslämnare till Us Magazine.

Orsaken till uppbrottet är okänd, men en uppgiftslämnare menar att Hurwitz har tyckt om uppmärksamheten hon har fått av att dejta ”Vänner”-skådespelaren.

 – Molly säger till sina vänner att hon inte gör det för kändisskapet, men i hemlighet älskar hon den uppmärksamhet hon får genom deras förhållande. Alla killar hon har dejtat tidigare har också varit i nöjesindustrin, säger en uppgiftslämnare.

Hoppades på bröllop

Perry å andra sidan hoppades att han och Hurwitz skulle gifta sig – något som uppmuntrades av ”Vänner”-skådespelerskan Courteney Cox.

– Hans inre krets har velat att han ska slå sig till ro under lång tid, speciellt Courteney Cox, och de hoppas att han och Molly ska hålla, sa en uppgiftslämnare till tidningen i februari.

Paret höll länge relationen hemlig från medier, och det var först i december förra året som de syntes ute tillsammans. På alla hjärtans dag konstaterade Hurwitz att det var andra året de fick fira dagen tillsammans, i ett känslosamt inlägg på Instagram.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.