Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jennifer Aniston och Brad Pitt – återförenade: ”Så lyckliga”

Brad Pitt och Jennifer Aniston ska ha hittat tillbaka till varandra enligt källor till Mirror.Foto: EMMA MCINTYRE / AFP GETTY IMAGES NORTH AMERICA
Brad Pitt och Jennifer Aniston.Foto: EMMA MCINTYRE / AFP GETTY IMAGES NORTH AMERICA
Jennifer Aniston.Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Brad Pitt.Foto: DAVID SWANSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Brad Pitt och Jennifer Aniston när dom gifte sig år 2000.Foto: MICHAEL SANVILLE / AP WWP
1 / 7

Jennifer Aniston + Brad Pitt = sant.

Hollywoods älsklingspar har hittat tillbaka till varandra, rapporterar Mirror.

– Jag tror inte att hon någonsin riktigt slutade att älska honom, säger en av Jennifer Anistons nära vänner till tidningen.

Hollywoods forna älsklingspar Brad Pitt, 55, och Jennifer Aniston, 50, har hittat tillbaka till varandra skriver Mirror.

Enligt uppgifter till tidningen ska exparet gått på minst fem dejter innan de närgångna bilderna på dem från SAG Awards började spridas över internet.

– Jag tror inte att hon någonsin riktigt slutade att älska honom, fastän han krossade hennes hjärta när han lämnade henne för Angelina Jolie, säger en nära vän till Jennifer Aniston till tidningen och fortsätter:

– Det har tagit en lång tid men hon har förlåtit honom för allt – förlåtelse har varit en stor del i deras återförening.

Även en källa som arbetar nära Brad Pitt har bekräftat återföreningen till Mirror.

– Det enda han kan prata om är Jen. Dom har väckt liv i sin romans och jag har aldrig sett någon av dem så lyckliga på flera år.

Brad Pitts plan för Oscarsgalan

Jennifer Aniston själv har kommenterat parets offentliga återförening på SAG Awards.

– Det känns bara som en riktigt rolig kväll att heja på varandra. Vi har verkligen växt upp tillsammans.

Under den pågående galasäsongen kommer Jennifer Aniston och Brad Pitt ha gott om tillfällen att umgås på diverse glammiga evenemang. Men när det kommer till Oscarsgalan, som Brad Pitt är nominerad till, hävdar den amerikanska Hollywoodstjärnan att han inte kommer att gå dit tillsammans med sin exfru.

– Nej. Jag har ingen dejt, säger han till Mirror.

Brad Pitt och Jennifer Aniston var gifta mellan 2000 och 2005. Därefter har Brad Pitt varit gift med Angelina Jolie mellan 2014 och 2016, paret har flera gemensamma barn. Jennifer Aniston var gift med Justin Theroux mellan 2015 och 2017.

Brad Pitt ber om ursäkt till  Jennifer Aniston – 12 år senare:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.