George Michael visste att han skulle dö – det menar hans osteopat Simeon Niel-Asher. Foto: Contour/Broadimage / ©BULLS BP00024L4FGeorge Michael visste att han skulle dö – det menar hans osteopat Simeon Niel-Asher. Foto: Contour/Broadimage / ©BULLS BP00024L4F
George Michael visste att han skulle dö – det menar hans osteopat Simeon Niel-Asher.  Foto: Contour/Broadimage / ©BULLS BP00024L4F
Sista bilden på George Michael. Foto: Splash News / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSSista bilden på George Michael. Foto: Splash News / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Sista bilden på George Michael.  Foto: Splash News / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Vännens avslöjande om stjärnans sista tid

Publicerad

George Michael visste att han skulle dö – det menar hans osteopat Simeon Niel-Asher.

För The Mirror berättar han om sista mötet med superstjärnan.

– Vissa vet att de är på väg att dö, det har jag sett förut, säger han.

George Michael gick oväntat bort i december förra året. Men enligt hans osteopat Simeon Niel-Asher, visste superstjärnan om att han skulle dö.

– Ibland vet folk att de kommer att dö och de försöker få allting i ordning. Det var lite så det var, som att han visste, säger han.

Michael hade enligt de sista bilderna på honom gått upp i vikt mot slutet. Med Simeon Niel-Asher ska han ha skämtat om att han såg ut som en uppsvälld Elvis Presley.

– När jag såg honom sist mådde han bra. Det var ett fint sista möte. Vi hade en väldigt konstig konversation, det var både intressant och konstigt, säger han.

LÄS MER: Så delas arvet upp efter George Michael

Träffade varandra tre veckor innan

LÄS MER: Älskaren: "Jag blev ett monster över en natt"

Simeon Niel-Asher berättar att han behandlade George Michael i sitt hem i norra London, knappt tre veckor innan han gick bort.

– Det var konstigt att tänka han kanske visste att han skulle dö, eller att han bara anade det. Vissa vet att de är på väg att dö, det har jag sett förut.

Niel-Asher, som bor i Israel, höll på att förbereda en resa till London för ett besök hos Michael.

– Jag väntade på ett samtal för att åka och träffa honom. Så nyhetens om hans död tog väldigt hårt på mig, jag såg det på nyheterna.

Simeon Niel-Asher var George Michael vän och osteopat i 30 år.

– Vi blev väldigt bra vänner och det var en enormt terapeutiskt relation.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag