Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vändningen efter bondens kärlekssvek

Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Många hoppfulla tittare skrev brev till bonden Andreas inför årets säsong av "Bonde söker fru".

Men han läste inga av dem – för bonden valde att lämna programmet redan innan dejtandet hann dra i gång.

– Hur konstigt det än kan låta, så har jag träffat en person som jag känner väldigt starkt för, och det var absolut inte meningen att det skulle bli så, säger han i onsdagens "Bonde söker fru".

Bonden Andreas hade intresserat många inför årets säsong av "Bonde söker fru", och när programledaren Linda Lindorff kommer på besök med alla hans brev får hon bära dem i en stor trälåda.

– Det känns lite konstigt, säger han till Lindorff i programmet.

Men Linda Lindorff vet att bonden har ett dramatiskt besked att komma med.

– Innan vi ska gotta oss i den här högen vet jag att du har något att berätta, säger hon.

Bonden Andreas har nämligen valt att lämna "Bonde söker fru", innan han hunnit träffa någon av sina potentiella dejter.

– Hur konstigt det än kan låta, så har jag träffat en person som jag känner väldigt starkt för, och det var absolut inte meningen att det skulle bli så. Jag känner så starkt för personen att jag kommer ha svårt att ta till mig breven. Det är en tjej som heter Lina, som jag har känt till länge, men vi har pratat mer och mer, och det har kommit fram starka känslor, säger Andreas i "Bonde söker fru"-avsnittet.

 

 

Blir ångerfull

Bonden är ångerfull över att andra kan ha fått upp hoppet om honom.

– Jag förstår att jag satt många i klistret, och att folk blir arga och sura, det är en del jag får stå till svars för, säger han.

Men det blev inte riktigt som Andreas tänkte sig. Kort efter Linda Lindorffs besök på hans gård, så tog det slut med den nyvunna kärleken, och i tid för "Bonde söker fru"-presskonferensen bara dagar innan säsongspremiären, så hade han blivit singel igen.

 

LÄS MER: Det visste du inte om bönderna i "Bonde söker fru"