Måns Zelmerlöw väntar sitt första barn tillsammans med fästmön Ciara Janson. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESMåns Zelmerlöw väntar sitt första barn tillsammans med fästmön Ciara Janson. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Måns Zelmerlöw väntar sitt första barn tillsammans med fästmön Ciara Janson.  Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Måns Zelmerlöw och fästmön Ciara Janson väntar en liten pojke. Foto: InstagraMåns Zelmerlöw och fästmön Ciara Janson väntar en liten pojke. Foto: Instagra
Måns Zelmerlöw och fästmön Ciara Janson väntar en liten pojke. Foto: Instagra

Vågade gravidbilderna får fansen att häpna

Publicerad

Måns Zelmerlöw väntar sitt första barn tillsammans med fästmön Ciara Janson. 

Den blivande mamman visar gärna upp sin gravidkropp. 

På Instagram har hon lagt upp flera lättklädda bilder – som hyllas av följarna.

I sommar blir artisten Måns Zelmerlöw, 31, pappa för första gången. 

Han och fästmön Ciara Janson väntar en liten pojke, vilket de berättat om via Instagram. 

Nu börjar graviditeten synas på den blivande tvåbarnsmamman. 

De två senaste Instagram-bilderna brittiska Ciara Janson lagt ut visar hennes avklädda kropp där hon håller en filt över framsidan av kroppen. 

”Bara ännu en vågad bula- och rumpbild”, skriver hon till den senaste bilden.

 

https://www.instagram.com/p/BfEV7NMFTbQ/?taken-by=ciarajanson

Bilden hyllas av hennes följare. 

”Du är så söt! Moderskapet gör dig vacker! Bilden är super! Du kanske ska göra en tavla av den?” skriver en följare. 

”Vågad? Snarare underbar” skriver en annan.  

 

LÄS MER: Därför tvingas Måns skjuta upp bröllopet

 

Friade i Italien

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson träffades på ett bröllop sommaren 2016.

I juli förra året gick de ut med att de förlovat sig. 

På Instagram delade Ciara Janson en bild från från frieriet som skedde under parets semester på ön Vis i Kroatien. Mrs Z to be" eller "Blivande fru Z", skrev hon till bilden. 

När Måns Zelmerlöw gästade Skavlan i december berättade han hur frieriet gått till: Innan han gick ner på knä spelade han gitarr och sjöng för Ciara. Ringen hade han gömt under bordet.

På julafton förra året gick paret ut med att de väntar sitt första gemensamma barn.

Har flyttat till England

Måns Zelmerlöw är bonuspappa till Ciara Jansons treåriga son och de bor just nu i England, där Zelmerlöw just nu programleder brittiska Melodifestivalen. Men att flytta hem till Sverige är inte uteslutet, säger han i en intervju med Expressen.  

– Vi pratar väl om att flytta till Sverige eller något annat land någon gång i framtiden. Men just nu känns det skönt att tänka att vi har några år här och sedan får vi se vart det bär av. Man behöver inte planera så noggrant. 

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöws livsändring – flytten med kärleken

 

Efter flera hektiska år ser han fram emot att ta det lite lugnare när barnet har anlänt.

– I och med att det är barn på gång nu så kommer resten av året vara lite lugnare på jobbfronten. Den privata fronten blir det nog mer hektiskt på, säger han i intervjun.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag