Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vågade bilderna på Skarsgård förvirrar

Alexander Skarsgård. Foto: Richie Buxo / Splash News / RICHIE BUXO / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Alexander Skarsgård förvirrar tittarna i senaste avsnittet av "Big little lies" när han visar upp sin penis. Tittarna kan nämligen inte bestämma sig för om det är en protes eller inte

Alexander Skarsgård förvirrar tittarna i senaste avsnittet av "Big little lies" när han visar upp sin penis – inför motskådespelaren Nicole Kidman.

Tittarna kan inte bestämma sig för om det är en protes eller inte, skriver Men's Health.

"Bäst för er att det där är Alexander Skarsgårds penis, annars kommer jag stämma er" skriver en person på Twitter.

Svenska Hollywood-hunken Alexander Skarsgård, 39, spelar i den kritikerrosade HBO-serien "Big little lies".

Men efter det senaste avsnittet av serien har tittarna svårt att koncentrera sig på annat än Alexander Skarsgårds penis, skriver Men's Health.

På bilder från en väldigt grafisk scen i det senaste avsnittet drar skådespelaren nämligen fram sitt könsorgan, och tittarna kan inte bestämma sig för om den är äkta eller en protes.

"Antingen har Alexander Skarsgård den största penisen på jorden eller så använde de en slags gummislang i kvällens avsnitt av 'Big little lies'" skriver en tittare på sociala medier.

 

 

 

 

 

 

LÄS MER: Alexander Skarsgård: "Dricker för mycket"

 

Alexander Skarsgård förvirrar tittarna i Big little lies

 

LÄS MER: Skarsgård om tuffa tiden: Jag blev besatt

 

Scenen är inspelad i dunkelt ljus, och den omtalade kroppsdelen syns mest som en skugga - vilket är det som gör det förvirrande för de hängivna tittarna vad de egentligen ser.

För medan vissa personer på sociala medier hyllade Alexander Skarsgård, så är andra inte alls övertygade om att det är den svenska skådespelarens äkta vara.

 

 

 

 

"Bäst för er att det där är Alexander Skarsgårds penis, annars kommer jag stämma er" skriver en tittare upprört på Twitter.

"HBO har verkligen förbättrat sina penisproteser, eller hur?" skriver en annan.

I serien spelar Alexander Skarsgård bland annat mot Nicole Kidman – och det är bland annat de som är inblandade i sexscenen som nu har fått så många tittare att reagera.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.