TRE I ETT Flerfärgat armband från Lindex, 39:50 kronor.TRE I ETT Flerfärgat armband från Lindex, 39:50 kronor.
TRE I ETT
Flerfärgat armband från Lindex, 39:50 kronor.
FÄRG I MASSOR Flerfärgat trådarmband från H&M, 69:50 kronor.FÄRG I MASSOR Flerfärgat trådarmband från H&M, 69:50 kronor.
FÄRG I MASSOR
Flerfärgat trådarmband från H&M, 69:50 kronor.
GLASPÄRLOR Flera halsband i ett från Indiska, 99 kronor.GLASPÄRLOR Flera halsband i ett från Indiska, 99 kronor.
GLASPÄRLOR
Flera halsband i ett från Indiska, 99 kronor.
ABC Halsband i silverlänk med bokstäver från Helena Berggren, 1 995 kronor.ABC Halsband i silverlänk med bokstäver från Helena Berggren, 1 995 kronor.
ABC
Halsband i silverlänk med bokstäver från Helena Berggren, 1 995 kronor.
ETNO-CHIC Armband i silketråd från Monki 80 kronor/stETNO-CHIC Armband i silketråd från Monki 80 kronor/st
ETNO-CHIC
Armband i silketråd från Monki 80 kronor/st
HALSFINT Aztekinspirerat halsband från MQ, 179 kronor.HALSFINT Aztekinspirerat halsband från MQ, 179 kronor.
HALSFINT
Aztekinspirerat halsband från MQ, 179 kronor.

Våga multifärgade accessoarer i vår

Publicerad

Sätt färg på outfiten med ett härligt kulört smycke!

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag