Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Upptäckten om kvinnorna i stjärnans liv

Joel Kinnaman.Foto: PHOTO IMAGE PRESS / PHOTO IMAGE PRESS/IBL SPLASH NEWS

Är du en mörkhårig skönhet med bruna ögon? Har du möjligtvis talang för skådespeleri? Då har du goda chanser att komma Joel Kinnaman, 39, nära.

Efter att kartlagt kvinnorna i den svenska skådespelarens liv – står det klart att flera av dem är förvillande lika varandra.

Ex-frun Cleo Wattenström

Cleo WattenströmFoto: JACKIE BROWN / SPLASH NEWS / JACKIE BROWN / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Det var i januari som Joel Kinnaman och ex-frun Cleo Wattenström, 26, bekräftade att de gått skilda vägar efter giftermålet 2015. Paret ska dock ha separerat redan år 2018, men valt att inte gå ut med uppbrottet direkt, enligt uppgifter till US Weekly.

Cleo Wattenström jobbar som tatuerare och modell. Efter uppbrottet är de fortfarande vänner, de har under året lagt umgåtts och till och med lagt upp bilder på varandra på respektive Instagram. 

Joel Kinnaman berättade i ”Skavlan” att vigseln var minst sagt udda. Kapellet påminde nämligen starkt om en tortyrkammare och vigselförrättaren var av det excentriska slaget.

Oliva MunnFoto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B6

Innan Joel Kinnaman träffade Cleo Wattenström 2014 så dejtade han skådespelaren och modellen Olivia Munn, 38, i två år. Paret gjorde slut i april 2014, och Kinnaman hittade kärleken i Wattenström kort därefter.

Under tiden Munn och Kinnaman var ett par gick hon ut och berättade att hon drabbats av trichotillomani, vilket innebär att hon tvångsmässigt drar bort sina ögonfransar.

Begåvade motspelaren Martha Higareda

Martha HigaredaFoto: Stella Pictures

Joel Kinnaman har blivit nära vän med Martha Higareda, 35 – hans motspelare i Netflix-serien ”Altered Carbon”. Nyligen visade han bilder på Instagram av hur hon hälsade på honom i Stockholm, svensken introducerade henne för köttbullar och elsparkcyklar i gamla stan.

Martha Higareda är en av Mexikos mest kända skådespelerskor.

Nya flamman Kelly Gale

Kelly GaleFoto: AGENCE/BESTIMAGE / STELLA PICTURES

Joel Kinnaman ryktas dejta svenska supermodellen Kelly Gale, 24. Redan som tolvåring upptäcktes hon av en modellagent på ett kafé i Göteborg. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt – bland uppdragsgivarna märks bland andra H&M, Chanel och Victoria's Secret.

Paret fångades på bild tillsammans första gången i januari, och har sedan dess ofta synts ihop. När Kelly Gale bröt armen i april filmade hon från sjukhuset, och Kinnaman fanns då vid hennes sida som stöd.

Storasyrran Melinda Kinnaman

Melinda KinnamanFoto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN

Den svenska skådespelaren Melinda Kinnaman, 47, är Joel Kinnamans halvsyster. Hon har tidigare berättat för Expressen om deras relation:

– Jag är så galet stolt över honom. Joel bor i Los Angeles, men han är verkligen ett stöd om jag behöver. Han har en enorm erfarenhet av att filma, medan jag har enorm erfarenhet av scenen. 

Inget drama – exen umgås

Foto: Instagram

”Glad midsommar gott folk. Happy midsummer peoples!!!”, skriver Joel Kinnaman på Instagram, till en bild där bland annat exet Cleo Kinnaman, kollegan Martha Higareda och nya kärleken, Kelly Gale, syns tillsammans på fest.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.