Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Upptäckte dolda missen i Simpsons 23 år för sent

Producenten Matt Selman, 46, delade med sig av missen.
Foto: TWITTER
I bakgrunden syns karaktären ”Maggie” – trots att hon i avsnittet inte var född än.
Foto: TWITTER

Den uppmärksamme ”Simpsons”-producenten Matt Selman, 46, satte sig ned för att titta på sin tv-serie.

Först då upptäckte han den märkliga missen i det 23 år gamla avsnittet.

Efteråt delade han sitt fynd på Twitter, vilket fick hundratusentals personer att reagera, skriver Daily Record.

Matt Selman, 46, har jobbat som producent på den älskade tv-serien ”The Simpsons” sedan 90-talet, och anser att han gjort ett bra jobb.

Men ett litet misstag fick honom att köra ned ansiktet i kudden och skämmas rejält – när han tittade på ett över 20 år gammalt avsnitt, skriver Daily Record.


LÄS MER: Därför ändrade man hudtonen i Simpsons


Det var på Twitter som Matt Selman delade med sig av sitt eget misstag. Han skriver han om avsnitt 13 från säsong sex, som sändes i januari 1995.


https://twitter.com/mattselman/status/1037147366564851712

”Maggie syns på ett foto på väggen bakom Marge när hon berättar för Homer att hon är gravid med Maggie”, skriver han i tweeten, som nu hundratusentals personer reagerat på.

”Vi sparkade precis 17 människor för misstaget”

Maggie är bebisen i den tecknade familjen Simpson – och i avsnittet som handlar om perioden innan Maggie föddes ter det sig märkligt att hon skulle kunnat bli fotograferad. Genast kommenterade folk skämtsamt att de hoppas att någon fick sparken för misstaget, varpå manusförfattaren Al Jean snabbt gav svar på tal.


https://twitter.com/AlJean/status/1037202449893941248

”Jag hoppas du är nöjd för vi sparkade precis 17 människor för det misstaget. Sparkade. Färdiga. Slut”, skriver han med glimten i ögat.


LÄS ÄVEN: Bröst står i fokus under Simpsons Danmarksresa 


Första avsnittet av ”The Simpsons” sändes i december 1989, och skapades av animatören Matt Groening, 64. Nu i september sänds seriens 30 säsong, och än så länge finns inga planer på att lägga ned den.

Vilken animerad tv-serie är din favorit?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.