Priscilla Presley. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSPriscilla Presley. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Priscilla Presley. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Foto: BULLS PRESSTJÄNST, STOCKHOFoto: BULLS PRESSTJÄNST, STOCKHO
 Foto: BULLS PRESSTJÄNST, STOCKHO
Elvis Presley. Foto: ANONYMOUS / AP TT NYHETSBYRÅNElvis Presley. Foto: ANONYMOUS / AP TT NYHETSBYRÅN
Elvis Presley. Foto: ANONYMOUS / AP TT NYHETSBYRÅN
Elvis Presley. Foto: / PARAMOUNTElvis Presley. Foto: / PARAMOUNT
Elvis Presley. Foto: / PARAMOUNT
Priscilla Presley. Foto: / AP FR78211 APPriscilla Presley. Foto: / AP FR78211 AP
Priscilla Presley. Foto: / AP FR78211 AP
Robert Kardashian.Robert Kardashian.
Robert Kardashian.

Uppgifter: Priscilla lät Elvis lyssna vid sex

Publicerad

Elvis Presley, Priscilla Presley och Robert Kardashian var involverade i ett triangeldrama.

Det hävdas i boken "The Kardashian: An American Drama".

– Hon brukade låta Elvis lyssna när hon hade sex med Robert, skriver Radar Online.

Robert Kardashian – framlidne pappan till kändiskvartetten Kourtney, Kim, Khloé och Rob Kardashian – var tillsammans med barnens mamma Kris Jenner fram till år 1990, då de skilde sig. 

Men det kunde inte ha blivit något äktenskap eller några barn om Robert Kardashian fått som han verkligen ville. Detta framkommer av boken "The Kardashians: An American Drama" av Jerry Oppenheimer, enligt Radar Online.

Efter att ha träffat Kris Jenner tre gånger i mitten i 1970-talet, valde den då okände advokaten Robert Kardashian att dumpa Jenner. I stället tog han sikte mot Elvis Presleys exfru Priscilla Presley. 

LÄS MER: Ex-frun om okända livet med Elvis Presley

"Priscilla Presley brukade få samtal från Elvis"

Boken hävdar vidare att Priscilla Presley brukade låta Elvis Presley lyssna när hon hade sex med Robert Kardashian, skriver Radar Online.

– Medan han älskade med Priscilla så brukade hon få telefonsamtal från Elvis. Hon lade då telefonen på kudden och lät han lyssna.

Men relationen blev stökig och kortvarig. Den varade bara i ett år. En annan anledning till att det tog slut var att hon inte ville gifta sig med Robert Kardashian så länge hennes exmake fortfarande levde.

– Jag kommer inte gifta mig med någon annan förrän Elvis dör, ska hon ha sagt enligt boken.

LÄS MER: Presleys hemliga romans med stjärnadvokaten 

Robert Kardashian var advokat åt OJ Simpson

Men trots detta ska hon ha ringt Robert Kardashian ända fram till dennes död 2003.

Robert Kardashian var advokat och affärsman och var bland annat en av OJ Simpsons advokater under rättegången 1995.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag