Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Kylie Jenners nya romans med världsstjärnan

Kylie Jenner har gjort slut med Travis Scott. Foto: PLANET PHOTOS STELLA PICTURES
Drake sägs vara Kylie Jenners nya kärlek. Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN
Enligt en uppgiftslämnare har vänskapen förvandlats till kärlek. Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE

Efter uppbrottet från rapparen Travis Scott ser nu Kylie Jenner ut att ha gått vidare – till en annan framgångsrik musiker.

Sminkmogulen uppges nu har hittat kärleken i vännen och världsstjärnan Drake.

– Kylies och Drakes vänskap gjorde en romantisk vändning nyligen, berättar en uppgiftslämnare för US Magazine.

Det var i början av oktober som Kylie Jenner, 22, gick ut och bekräftade att hon och pojkvännen Travis Scott, 28, hade gått skilda vägar. Paret har dottern Stormi tillsammans, och fortsätter ha delad vårdnad om henne, och verkar samarbeta bra som föräldraduo.

Men när det kommer till romansen verkar exparet vara långt ifrån att hitta tillbaka till varandra – i stället ser nu ”Keeping up with the Kardashians”-profilen ut att ha gått vidare.

Romantiska vändningen

Talangfulla musiker verkar falla Kylie Jenner i smaken – från rapparen Travis Scott har hon nu gått vidare till hyllade artisten Drake, 33, skriver US Magazine.

De två sågs tillsammans på Drakes halloweenfest, där de tidigare vännerna såg ut att vara mer än vänskapliga med varandra.

– Kylies och Drakes vänskap gjorde en romantisk vändning nyligen. På hans halloweenfest var de tillgivna mot varandra och uppenbart där som ett par. De har börjat dejta. Han dök också upp på Kendall Jenners födelsedagsfest.

Kärleksryktena startade tidigare

Redan under Drakes födelsedagsfest tidigare i oktober började rykten om paret florera, då profilerna sågs flörta med varandra.

– Hon tillbringade nästan all tid nära Drake och hans vänner. Kylie rappade med i låtar och dansade med sina vänner när hon var bredvid Drake, men de dansade inte tillsammans. Men de såg ut att klicka, berättade en uppgiftslämnare för US Magazine i samband med festen.

– De såg ut att trivas i varandras sällskap. De skämtade med varandra och Kylie skrattade. Hon verkade vara väldigt glad och på gott humör, och hon och Drake verkade vara bekväma med varandra, berättade en annan uppgiftslämnare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.