Kourtney Kardashian är gravid med sitt fjärde barn, enligt uppgifter till Radar Online. Foto: Jasa Mixy Sham / ©BULLS BP00025VCIKourtney Kardashian är gravid med sitt fjärde barn, enligt uppgifter till Radar Online. Foto: Jasa Mixy Sham / ©BULLS BP00025VCI
Kourtney Kardashian är gravid med sitt fjärde barn, enligt uppgifter till Radar Online. Foto: Jasa Mixy Sham / ©BULLS BP00025VCI
Kardashian har sedan tidigare tre barn med ex-maken Scott Disick. Foto: Marcel Thomas / ZUMAPRESS.COM ZUMA PRESSKardashian har sedan tidigare tre barn med ex-maken Scott Disick. Foto: Marcel Thomas / ZUMAPRESS.COM ZUMA PRESS
Kardashian har sedan tidigare tre barn med ex-maken Scott Disick. Foto: Marcel Thomas / ZUMAPRESS.COM ZUMA PRESS

Uppgifter: Kardashian är gravid

Publicerad

Kourtney Kardashian är gravid med sitt fjärde barn, enligt uppgifter till Radar Online.

Men är Scott Disick pappan till den nya bebisen?

– Hon är gravid i första trimestern, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Realitystjärnan Kourtney Kardashian är gravid igen - med sitt fjärde barn.

Det uppger en uppgiftslämnare till Radar online.

– Hon är gravid i första trimestern, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Men vem pappan är till bebisen i Kourtney Kardashians mage, är i dagsläget oklart.

Kardashian har sedan tidigare tre barn med maken Scott Disick.

Kourtney Kardashian och Scott Disick har ett av- och på-förhållande sedan länge, och har kämpat med Disicks månag turer in på rehab. Innan dess ska Scott Disick ha varit otrogen mot Kourtney Kardashian.

Radar Online har tidigare rapporterat att paret försökt skaffa barn under en längre tid.

 

LÄS MER: Hon har gett Scott Disick ett ultimatum

 

Kourtney Kardashian och Scott Disick hittar tillbaka till varandra

 

LÄS MER: Disicks kärleksfulla ord till Kardashian

 

Paret har spenderat romantiska semestrar tillsammans i Nantucket, Miami och Aspen, och ska enligt uppgiftslämnare "definitivt vara tillsammans igen". Samma uppgiftslämnare menar att Disick helt klart är pappan till barnet.

– De försöker få det att funka för barnets skull, och ingen av dem är tillsammans med någon annan just nu, säger uppgiftslämnaren.

Innan paret hittade tillbaka till varandra levde Kardashian singellivet och dejtade en ung modell, Younes Bendjima - något som Scott Disick ska ha blivit väldigt avundsjuk över.

En annan uppgiftslämnare till Radar Online säger att Scott Disick lyckades vinna tillbaka sin frus kärlek - med sina pengar.

– Scott köpte ett guldarmband med diamanter för 315 000 kronor, och hon älskade det, säger uppgiftslämnaren.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag