Uppgifter: Hon är Kanye Wests nya kärlek

Irina Shayk var tidigare förlovad med skådisen Bradley Cooper.
Foto: BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Kanye Wests har fyra barn tillsammans med exet Kim Kardashian.
Foto: GENIN NICOLAS/ABACA / STELLA PICTURES/GENIN NICOLAS/ABACA
Kanye West fyllde nyligen 44 år.
Foto: JACK-RS/X17ONLINE.COM / JACK-RS/X17ONLINE.COM/ALL OVER P X17 INC

Det har snart gått ett halvår sedan Kim Kardashian, 40, och Kanye West, 44, gick skilda vägar. 

Nu har rapparen hittat kärleken på nytt i supermodellen Irina Shayk, uppger Daily Mail

Nya bilder visar att de spenderat en romantisk vecka i Provence för att fira Wests födelsedag. 

Kanye West, 44, har hittills inte kommenterat separationen mellan honom och Kim Kardashian offentligt. Men nya bilder visar att rapparen försöker lägga äktenskapet bakom sig. 

Under onsdagen kunde Daily Mail publicera nya bilder på Kanye West tillsammans med ryska supermodellen Irina Shayk, 35. Bilderna, som är tagna i franska Provence, visar hur paret går på en romantisk promenad i det soliga vädret på landsbygden. Enligt Daily Mail har paret spenderat Wests födelsedag på ett exklusivt boutiquehotell i Château La Coste.

Kärleksryktena kring West och Shayk började redan för några månader sedan. Flera internationella medier menade att rapparen och supermodellen inlett en kärleksaffär. Detta är första gången Wests synts till med ett annat kärleksintresse än Kardashian sedan deras separation. 

https://www.instagram.com/p/CP6CtaRFLVg/?hidecaption=true

Har barn med Bradley Cooper

Irina Shayk var tidigare förlovad med skådisen Bradley Cooper , som hon har 4-åriga dotterna Lea tillsammans med. Ex-paret offentliggjorde uppbrottet för snart två år sedan, skriver Page Six. Enligt sajten är hon fortfarande på god fot med Cooper och de har setts umgås tillsammans efter att förhållandet sprack. 

– Mitt tidigare förhållande, det är något som tillhör mig och det är privat”, berättade hon för Elle tidigare i år om sin relation med Cooper. 

– Det är bara en bit av mitt inre jag inte vill ge bort.

Kim Kardashian och Kanye West var ett av världens kändaste par när det begav sig.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

”Misslyckad”

Efter att ha varit gifta i sju år ansökte Kim Kardashian om skilsmässa från rapparen Kanye West i februari. I förra veckans avsnitt av ”Keeping up with the Kardashians” berättade hon för första gången om skilsmässan. 

– Jag känner mig så misslyckad. Det är mitt tredje äktenskap. Ja, jag känner mig så misslyckad. Men jag kan inte ens tänka på det, för jag vill vara lycklig.

En källa berättar för Us Weekly att ansökan om skilsmässa kom efter ett stort gräl mellan Kim Kardashian och Kanye West.

Paret har kommit överens om delad vårdnad om barnen North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, och Psalm, 2, tillsammans. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.