Uppgifter: Hade kokain i blodet vid kraschen

Uppgifter: Hade kokain i blodet vid kraschen
Anne Heche.
Foto: CAROLINE BREHMAN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Skådespelaren Anne Heche hamnade i koma efter en allvarlig bilolycka.

Enligt hennes familj väntas hon inte att överleva då hon fått svåra hjärnskador.

Polisen misstänkte till en början rattfylleri, men enligt TMZ ska stjärnan ha haft kokain i blodet.

Det var i fredags förra veckan som Anne Heche, 53, körde i Los Angeles när hennes bil kraschade in i ett bostadshus enligt CBS News. En ”kraftig eldsvåda” uppstod enligt räddningstjänsten i Los Angeles och det tog över en timme innan man kunde få ut Heche ur bilen.

Hon ska inledningsvis ha varit vaken och talbar men därefter förlorat medvetandet. 

Den svårt brännskadade Heche fördes till sjukhus. Hennes tillstånd var inledningsvis stabilt men skådespelaren hamnade sedan i koma.

Misstänks ha varit påverkad

Sent på torsdagskvällen, lokal tid, uttalade sig familjen om att Heche förklarats hjärndöd och att hon inte väntas överleva.

”Anne hade ett stort hjärta och berörde alla hon träffade med sin generösa själ. Hon kommer att bli ihågkommen för sin modiga ärlighet och vara mycket saknad.”, skrev familjen i uttalandet.

Hur den allvarliga bilkraschen gått till och vad som orsakade den är ännu oklart. Polisen i Los Angeles har tidigare misstänkt rattfylleri, men enligt TMZ ska man inte hittat någon alkohol i Anne Heches blod.

Däremot hittades kokain och polisen misstänker nu att Heche var påverkad under bilfärden. Man hittade även spår av fentanyl, dock kan hon ha fått det på sjukhuset mot smärtorna, rapporterar TMZ. Ytterligare tester kommer att göras för att ta reda på om Heche hade fentanyl i kroppen redan vid kraschen.

Ur arkivet: Dotterns bild med Olivia Newton-John

Fansens sorg – kämpade emot cancer i 30 år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.