Artisten Sean Banan. Foto: JULIA DANSARIEArtisten Sean Banan. Foto: JULIA DANSARIE
Artisten Sean Banan. Foto: JULIA DANSARIE
Sean Banan slutade sexa i Melodifestivalen 2013. Foto: STEFAN SÖDERSTRÖMSean Banan slutade sexa i Melodifestivalen 2013. Foto: STEFAN SÖDERSTRÖM
Sean Banan slutade sexa i Melodifestivalen 2013. Foto: STEFAN SÖDERSTRÖM
Tilde de Paula Eby och David Hellenius i "Let's dance". Foto: OLLE SPORRONGTilde de Paula Eby och David Hellenius i "Let's dance". Foto: OLLE SPORRONG
Tilde de Paula Eby och David Hellenius i "Let's dance". Foto: OLLE SPORRONG

Viktor Frisk är klar för "Let's dance"

Publicerad
Uppdaterad

Melodifestivalstjärnan Viktor Frisk är klar för vårens säsong av "Let's dance" – och kommer att tävla mot Gunde Svan och Britt Ekland.

Under våren har han även gått till final i Melodifestivalen tillsammans med Samir Badran.

– Jag är nervösare än för Melodifestivalen, säger han i Nyhetsmorgon. 

Det drar ihop sig för årets omgång av dansprogrammet "Let's dance" i TV4. I slutet av mars ska en rad kändisar att visa sina färdigheter i danser som vals, tango och cha cha cha – och startfältet håller på att presenteras av TV4.

Först avslöjade kanalen att bondbruden och Hollywoodstjärnan Britt Ekland, 75, är klar för programmet tillsammans med skidlegendaren och tv-profilen Gunde Svan, 56.

På onsdagsmorgonen berättar TV4 att även artisten och just nu Melodifestivalaktuella artisten Viktor Frisk, 22, ska vara med.

– Jag är nervösare än för Melodifestivalen, berättar han i Nyhetsmorgon. 

Viktor Frisk är just nu aktuell i Melodifestivalen tillsammans med Samir Badran, 27, där han gick direkt till final med bidraget "Shuffla" i Göteborg.

Om de skulle vinna finalen och gå vidare till Eurovision så får de lösa det, berättar Viktor i Nyhetsmorgon.

– Det hade varit väldigt kul, säger han i programmet.

Frisk ser fram emot dansutmaningen och hoppas på att få in taktkänslan i kroppen som han har sett sin vän Samir Badran har fått efter sin medverkan förra säsongen.

– Jag har sett hur duktiga folk har blivit på att dansa och vet hur kul det är, berättar han. 

 

LÄS MER: Gunde Svan stoppad – nu avslöjar han sanningen 

 

Sean Banan har dansat i tv förr

Enligt uppgifter till Aftonbladet kommer dessutom artisten och Melodifestivalstjärnan Sean Banan, 32, att ansluta sig till årets säsong.

Tidigare i sin karriär var Sean Banan, som egentligen heter Sina Samadi , med i det idag nedlagda dansprogrammet "Floor filler" som sändes på TV3 2005 och 2006.

Sean Banan har även gjort stor succé i Melodifestivalen där han 2012 medverkade med låten "Sean den förste Banan" som slogs ut i andra chansen och året därefter med bidraget "Copacabanana" som slutade på en 6:e plats i finalen det året.

Enligt uppgifter till Hänt kommer även författaren Martina Haag att delta i vårens omgång av programmet.

"Let's dance" 2018 börjar sändas i slutet av mars på TV4 och programmet leds av Tilde de Paula Eby och David Hellenius.

 

LÄS MER: Charlotte Perrellis mystiska bild får fansen att spekulera 

 

Inför vårens sändningar har TV4 satt ner foten och gett Gunde Svan tydliga direktiv. 

– Jag har fått starka instruktioner från ledningen om att jag inte får absolut inte börja träna i förväg, säger han i TV4:s "Nyhetsmorgon". 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag