Uppgift: Emma Stone ska bli mamma – väntar barn

Emma Stone och Dave McCary förlovade sig i slutet av 2019.
Foto: Privat
Emma Stone och maken Dave McCary blir föräldrar i höst.
Foto: OLIVIER BORDE / BESTIMAGE / OLIVIER BORDE / BESTIMAGE/IBL BEST IMAGE

Hollywood får snart en ny bebis!

Skådespelaren Emma Stone och maken Dave McCary väntar barn. 

Den 32-åriga Hollywood-stjärnan Emma Stone väntar barn tillsammans med Dave McCary, det bekräftar en källa för nyhetssajten People.

Dagen innan nyår ska skådespelaren ha promenerad tillsammans med en vän i Los Angeles, enligt flera vittnen ska Stone haft en tydlig bebiskula. Även bilder i den brittiska tidningen Daily Mail visar en tydlig gravidmage. 

Emma Stone och regissören Dace McCary, 35, gifte sig i maj förra året efter att ha varit ett par under flera år.

Gifte sig i hemlighet 

Den Oscarsnominerade skådespelaren är inte den som skyltar med sitt privatliv. Men under en livesändning råkade hon avslöja giftermålet. Det var under under ett samtal på Reese Witherspoons Youtube-kanal, där skådiskollegerna diskuterade ångest och oro under isoleringstider, som uppmärksamma fans noterade att Emma Stone inte längre bar den förlovningsring som hon visade upp på Instagram i december.

Ringen var då ersatt med en slät bröllopsring i guld.

Senare under samtalat fick skådespelarna sällskap av en psykolog som skämtsamt konstaterade att ”om du gifter dig med en orolig man kommer du att behöva ha kontakt med mig resten av livet”, varpå Emma Stone svarade ”tack och lov gjorde jag inte det”.

Den nya ringen och Emma Stones svar till psykologen fick fans och kändismedier att dra slutsatsen att Hollywoodstjärnan uppenbarligen har gift sig i största möjliga hemlighet under isoleringen.

https://www.instagram.com/p/B5q8jCvBv7O/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.