Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ungkarlarnas jakt på Gunilla Persson

Expressens Tomas Kvarnkullen träffade Gunilla Persson för några veckor sedan när skogsbränderna härjade som värst i Kalifornien – se intervjun.
Gunilla Persson längtar efter kärlek. Foto: Privat
Hon söker efter någon som gör hennes liv bättre – annars får det va. Foto: Privat

Gunilla Persson lever singelliv men drömmer om att hitta någon att leva med. 

Nu bryter hon tystnaden om flörten som försvann och hur män kommer fram till henne på restaurang. 

– Jag gillar inte det här raggandet så mycket, säger Gunilla Persson. 

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, har skapat många rubriker sedan hon dök upp i programmet. Nu är programmet över för säsongen och hon fortsätter sin jakt efter en man i sitt liv. 

Nu avslöjar Gunilla Persson vart landet ligger när det gäller kärlekslivet. 

– Det är inte värt att avslöja några namn men jag kan säga att jag träffar flera samtidigt, inte någon exklusiv som jag tycket är värd att satsa på helt och hållet ännu i alla fall. 

Många män kommer fram till Gunilla Persson när hon är ute på restaurang. Foto: Privat
Hollywoodfrun vill vara förälskad. Foto: Privat

Gunilla Persson drömmer om kärlek

Hollywoodfrun berättar att hon gärna vill träffa någon, att hon tror att det är meningen att man ska vara två – och hon tror på kärleken. Gunilla Persson har tidigare skrivit om sin granne – som hon tycker är väldigt stilig. 

– Grannen är en kandidat fortfarande. Jag är inte förälskad i någon och jag vill vara förälskad och det är jag inte. Man måste bli det för att man ska kunna spinna vidare på relationen. Vi är mera vänner än något annat, berättar hon. 

Hur ska man göra för att få dig på fall då?

– Bra fråga, jag vet inte själv. Det måste vara en väldigt speciell person. Jag vill ha någon som gör mitt liv bättre annars kan jag vara utan. 

Hollywoodfrun träffar män genom kompisar och hon berättar att män jagar henne ibland när hon är ute på restaurang. 

– Det händer ofta. Speciellt när Siv och jag är ute tillsammans så kommer det alltid fram en massa killar och ska presentera sig själva och vill gärna bjuda på en drink. Jag gillar inte det här raggandet så mycket. 

Var tog norske Oskar vägen? 

Gunilla Persson har tidigare berättar att hon fattat tycke för en norsk man som hette Oskar som sedan försvann. Och vad hände egentligen sen? Det kan man undra. Hollywoodfrun verkar i alla fall bestämd: 

– Det var rätt roligt för jag träffade en släkting till honom här om veckan och han bekräftade också att den norska Oskar är en väldigt snäll man och jag är ute efter en snäll man men han var inte rätt för mig. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.