Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kärlekens skönhetskrav på Laila: ”Varför trilskas du?”

Laila Bagge om barnplanerna: ”Vi har lagt det på paus”
Laila Bagges sambo Korosh Kananian har ett skönhetskrav.
Foto: SVEN LINDWALL EXP
Laila Bagge, 46, berättar att hon har gjort avkall på ett visst mode.
Foto: OLLE SPORRONG

Laila Bagge och sambon Korosh Kananian ger ofta varandra komplimanger för hur de ser ut.

Men när det kommer till kläder så finns det en punkt där Korosh inte kommer ge sig. 

– Jag har alltid velat ha lite högre jeans, men det har jag offrat. Det är inte populärt hemma, säger Laila Bagge.

Programledaren Laila Bagge, 46, berättar att hon har gjort avkall på ett visst mode, eftersom sambon Korosh Kananian, 28, inte är ett jättestort fan av just det plagget.

– Jag har tyckt om höga jeans, som går upp lite över naveln. Men man får enormt lång rumpa, det är vad Korosh också tycker. Han säger: ”Varför vill du sätta på dig någonting som gör att du blir fulare? Du är ju skitsnygg, varför trilskas du med att sätta på dig ett par byxor som gör att din röv ser ut att gå från skulderbladen ner till knäna?”, säger hon i ”Rix Morronzoo” och skrattar.

Därför har Laila Bagge slutat med jeans

Laila Bagge menar att hon klär sig i vad hon vill – men eftersom höga jeans får hennes sambo att brista ut i skratt så har hon slutat använda plagget.

– Man vill ju vara snygg i sin partners ögon. Det är klart jag kan sätta på mig dem, men nej. Utsvänga jeans är också något jag har gett upp, säger hon i radioprogrammet och tillägger att det även finns vissa punkter där hon kan pika sambon på.

I samband med pressträffen för TV3, Viafree och Viaplay, så kommenterade Laila Bagge jeansstriden.

– Jag har alltid velat ha lite högre jeans, men det har jag offrat. Det är inte populärt hemma, säger hon till Expressen och skrattar. 

Kallades ”ormläppen” av Anders Bagge

När Laila Bagge var gift med TV4-profilen Anders Bagge, 51, brukade makarna skoja om Lailas smala läppar. 

– Jag har ju jättesmala läppar, och har brukat bli kallad ”ormläppen” av Anders Bagge, vi brukar skratta åt det. Jag har kallat mig själv för det för att han har kallat mig det. De har ju inga läppar, har hon tidigare sagt i Rix Morronzoo. 

Så en dag bestämde hon sig – Laila Bagge ville prova hur det kändes att ha större läppar. Men Korosh Kananian blev inte glad åt beslutet.

– När jag kom hem så fick jag en sådan utskällning av min man. Han sa: ”Gör du det där en gång till, då går jag ut genom dörren”, sa Laila Bagge i somras i Rix Morgonzoo.

Sambon vill att hon inte opererar sig

Laila Bagge har tidigare berättat att sambon absolut inte vill att hon lägger sig under kniven. 

– Jag har en pojkvän som tycker det är fint med rynkor så han är verkligen emot allt vad skönhetsingrepp heter så han bara: ”Du får inte göra någonting”, sa hon i podcasten ”Livshjulet”.

På ett djupare plan så menar programledaren dock att det är viktigt att göra vissa uppoffringar för kärlekens skull. 

– Man kan inte bara köra sitt eget race, då blir man singel för alltid. Om man tittar på Korosh, så kom jag med ett bagage, jag har två barn. Han älskar dem och det är jättefint att de har fått en så fin relation, men sen är det inte givet att vi kan få egna barn, och det är en uppoffring han gör, säger Laila Bagge till Expressen.


Mer från nöjesredaktionen:

Nina Glimsell är med i årets säsong av Paradise hotel samtidigt som exet Marcelo Peña.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.