Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Unga föräldrar-profil piercar underlivet i tv

Här piercar Sindy Niklasson snippan i tv.

"Unga föräldrar"-profilen tvingades att ta bort sin könspiercing under sin förlossning, men vill nu ha den tillbaka.

– Jag tycker om den där, den ser fin ut och har vissa funktioner, säger hon i TV4 Play-programmet.

När Sindy Niklasson, 22, från TV4 Play-programmet "Unga föräldrar" blev mamma till sonen Lucy tvingades hon att ta bort sin könspiercing.

– Anledningen till att jag hade en piercing innan jag blev gravid är för att jag är impulsiv och ville testa det. Men under förlossningen fick jag ta ut den, vilket ju är ganska självklart, säger Sindy i tv-programmet.

I gårdagens avsnitt av "Unga föräldrar" besökte hon och pojkvännen Michael Sjöberg en tatuerings- och piercingsmässa. Då valde Sindy Niklasson att åter pierca sina intima delar – den här gången framför kameran.

– Nu ska jag göra någonting dumt igen, som jag alltid gör i det här programmet. Nu ska jag pierca min snippa, säger hon i tv-programmet och fortsätter efteråt:

– Jag piercade mitt intima område, för jag kände att det var dags igen. Jag tycker om den där, den ser fin ut och har vissa funktioner.

 

LÄS MER: Loreen visade upp piercing i läppen

 

Sindy Niklasson: "Får vara sig själv"

I tv-programmet berättar Sindy Niklasson att hon och pojkvännen trivs på tillställningar som just tatueringsmässan, eftersom de känner att de kan vara sig själva där utan att bli dömda.

– Man vill ju träffa folk som är intresserade av samma saker som vi, som förstår och som inte dömer. Man kommer dit och får vara sig själv. När vi går på tatueringsmässan är det ingen som kollar två gånger på honom, säger hon och nickar mot pojkvännen Michael Sjöberg, som har kroppen och ansiktet täckt av ett flertal tatueringar.

 

LÄS MER: Isabel Adrians ettåriga dotter blir piercad

 

Sindy Niklasson om tatueringarna

Paret, som nyligen har fått dottern Lucy tillsammans, berättar att de tycker att det är viktigt att fortsätta göra saker de är intresserade av även fast de nu har barn.

Men att Lucy en dag skulle kunna bli lika intresserad av tatueringar och piercingar som sina föräldrar oroar dem inte.

– Oftast vill ju barn bli tvärtemot sina föräldrar, så han kanske inte alls vill ha tatueringar bara för att vi har det, säger Sindy Niklasson i tv-programmet.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.