Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ulrika Jonssons sexliv med exmaken: ”En fyraårig torka”

Foto: RH5/ZOB / ALL OVER PRESS WENN
Foto: WENN/IBL

Ett äktenskap som saknade både sexliv och stöd.

Ulrika Jonsson berättar nu om relationen med exmaken Brian Monet som nästan fick henne att ha en affär vid sidan om.

– Brian och jag hade älskat endast en gång på nästan åtta år, säger hon till Dailymail

Ulrika Jonsson, 52, var länge en av Storbritanniens hetaste kändisar och hennes kärleksliv har länge kantats av skandaler. I maj skilde sig Ulrika Jonsson för tredje gången efter ett 11 års äktenskap med maken Brian Monet. Nu delar hon med sig av detaljer kring hur den intima relationen mellan dem egentligen var. Ulrika Jonsson menar att hon och exmaken knappt varit intima med varandra under de sista åtta åren. 

Hon erkänner dessutom att den obefintliga passionen mellan dem ledde till att hon funderade på att ha sex med någon annan än sin man.

– Jag tänkte ”Borde jag be min man om tillåtelse om att få sexuell intimitet någon annanstans?” Det var en tanke som smög sig på, född av sårande och frustration över det faktum att Brian och jag hade älskat endast en gång på nästan åtta år, säger hon till Dailymail och fortsätter:

– Vid den punkten hade nästan fyra år gått sedan vi senast hade haft sex, något som hade hänt spontant och var väldigt roligt efter en fyraårig torka. 

Hoppades på förändring

Ulrika Jonsson hoppades att parets intima stund skulle vara tecken på en förändring men sexlivet ljusnade inte efter det.

– Jag minns att jag kände stor lättnad efteråt, övertygad om att detta innebar att vårt sexliv var på rätt väg igen. Men det var det inte, säger hon.

Hon berättar också att humörsvängningarna hon fick när hon genomgick klimakteriet gjorde situationen ännu värre och att hon saknade stöd från maken.

– Jag längtade efter att Brian skulle säga till mig ”Glöm att du har gått upp 4,5 kilo och att din kropp har förändrats - jag gillar dig fortfarande galet mycket och vill ha sex med dig för att du är kvinnan jag älskar”. Men det gjorde han inte.

Tillslut accepterade de båda att gnistan mellan dem inte fanns där och att det var dags att avsluta relationen.

– Att gå igenom klimakteriet var ett helvete men nu är jag i alla fall fri från en man som var fast besluten med att inte stödja mig genom det som var en otroligt svår tid.