Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ulrika Jonsson skiljer sig – för tredje gången

Ulrika Jonsson och maken Brian Monet skiljer sig.Foto: WENN/IBL
Foto: KEN MCKAY/REX/IBL

Ulrika Jonsson står inför sin tredje skilsmässa.

Efter 11-års äktenskap går tv-profilen och maken Brian Monet skilda vägar, rapporterar Daily Mail.

– Om jag ska vara ärlig, att skilja sig igen vid 51 års ålder är inte var jag trodde att jag skulle befinna mig, säger Ulrika Jonsson till Best Magazine.

Svenska Ulrika Jonsson ska skiljas från maken Brian Monet, rapporterar Daily Mail.

Det blir skilsmässa nummer tre för tv-profilen.

Trots rådgivning gick det 11-åriga äktenskapet inte att rädda.

– Om jag ska vara ärlig, att skilja sig igen vid 51 års ålder är inte var jag trodde att jag skulle befinna mig, men vem vet? har Ulrika Jonsson uttalat sig om skilsmässan till den brittiska tidskriften Best Magazine.

Ulrika Jonsson och Brian Monet träffades 2006 och gifte sig två år senare. De har 10-åriga sonen Malcolm tillsammans, och 2012 förnyade paret sina äktenskapslöften under en ceremoni på Barbados.

Ulrika Jonsson och Brian Monet skiljer sig

Exakt när paret beslöt sig för att skiljas är ännu inte känt. På tisdagen medverkade Ulrika Jonsson tillsammans med dottern Martha i tv-programmet ”Lorraine” utan att nämna skilsmässan.

Men till Best Magazine uppger Ulrika Jonsson att hon inte har någon aning om vilka svängar livet kommer att ta framöver.

Ulrika Jonsson och maken Brian Monet skiljer sig.Foto: WENN/IBL
Ulrika Jonsson gifte sig med Lance Gerrard-Wright på Värmdö utanför Stockholm 2003.Foto: SUVAD MRKONJIC
Ulrika Jonsson tillsammans med numera exmaken John Turnbull.Foto: SCOPE/IBL

 

– Jag vet inte hur min framtid kommer att se ut. Jag kan inte tänka mig att dejta igen. Men å andra sidan, har jag tidigare sagt att jag aldrig skulle gifta mig igen, och det gjorde jag, säger hon till tidskriften.

Ulrika Jonssons tre äktenskap

Ulrika Jonsson har tidigare varit gift med John Turnbull, mellan 1990 och 1995. Paret fick sonen Cameron, 24, tillsammans. 

Nästa äktenskap var med Lance Gerrard-Wright, mellan 2003 och 2005, som Ulrika har dottern Martha, 14, tillsammans med. 

Tv-profilen är även mamma till dottern Bo, 18, som hon fick tillsammans med Markus Kempen. Brian Monet adopterade Bo 2014, enligt Daily Mail.