Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ullas krav för Ernst säkerhet: ”Allvar”

Ernst Kirchsteiger med frun Ulla Kirchsteiger.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Ernst Kirchsteiger.
Foto: TV4 Pressbild

Ernst Kirchsteiger är återigen tillbaka i tv-rutan med ”Sommar med Ernst”. 

Men frun Ulla hade några krav för att programledaren skulle få spela in programmet i år. 

– Inget fusk eller någonting, säger Ernst Kirchsteiger. 

Det var redan under gymnasietiden som Ernst Kirchsteiger, 62, träffade sin fru Ulla. De blev blixtförälskade i varandra och har nu varit tillsammans i 45 år.

Deras kärlek går inte att undgå – Ernst Kirchsteiger valde till och med att trotsa produktionens säkerhetsåtgärder för att få sova med sin fru. Under inspelningen skulle alla i teamet sova i huset där de spelade in, på grund av coronaviruset. Detta gick alltså programledaren runt för att få spendera tid med sin fru. Men Ulla har dock stenkoll så att han sköter allt rätt – för att vara på den säkra sidan. 

– Jag åkte faktiskt hem till Ulla och sov. Då Ulla är sjuksköterska vet vi hur allt ska gå till, inget fusk eller någonting. Massa handsprit och så där och vi träffar inte någon annan, inte ens våra söner kommer ju in i huset. Jag sov hemma men teamet sov där då de normalt sätt annars åker fram och tillbaka till Stockholm men jag bor ju i Örebro, säger han.

”Väldigt seriöst” 

Han berättar att paret tar pandemin på största allvar och att de inte träffar några vänner just nu. 

– Skype-fika tycker jag är roligt. Vi fikar med folk på Skype. Jag är inte ett dugg teknisk, men att vi ändå kan se varandra tycker jag är härligt och fortsätter: 

– Ja, vi tar detta på allvar faktiskt. Det är ingen som vill bli sjuk. 

De träffar enbart sina barn, som de umgås med utomhus. 

– Sen träffar barnen ute i trädgården, det går riktigt riktigt bra faktiskt. Jag lever i det lilla och jag trivs med det, säger ”Sommar med Ernst”-programledaren.

Olyckan tittarna inte fick se i tv

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.