Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ulf Lundell tog bort kritiska blogginlägget

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Anna Hållams
Foto: Pelle T Nilsson

Ulf Lundell slog tillbaka mot Sanna Lundells minnesbilder av honom på sin blogg.

Men nu har artisten raderat det kritiska inlägget mot dottern.

Det var i onsdagens Dagens Nyheter som krönikören Catia Hultqvist citerade ur Sanna Lundells nya bok "Djävulsdansen – bli fri från medberoende”.

Inlägget.

”Jag sitter på en pall i köket och ser min mamma gråtandes vid ett öppet fönster inne i matrummet där hon förtvivlat, hulkandes skriker till pappa att han inte ska gå /.../ Hur kan han lämna någon som är så ledsen. Hur kan han lämna mig med någon som är så förtvivlad”, står det att läsa i artikeln.

Det fick Ulf Lundell att gå till svaromål på sin blogg.

Där kallade han minnesbilderna för "falska".

Han skrev vidare att han planerade att försvara sig i bokform.


LÄS MER: Striden som Lundell aldrig kan vinna


"Här är ett citat som är falskt, tårsliskigt, oriktigt. Naturligtvis är jag fylle-aset som förluper hemmet som det brukar heta", skrev han.

Men nu har Ulf Lundell valt att radera det kritiska inlägget. Det senast publicerade inlägget på artistens blogg är från den 16 juni.

Sanna Lundell kommenterade inlägget så här:


LÄS MER: Därför slutar Lundell blogga


– Nu börjar det likna Anna Wahlgren och Felicia Feldt-storyn. Jag misstänker att han inte ens har läst boken. Citaten är tagna ur en mycket längre text. Jag skulle rekommendera honom att läsa den texten, sa hon och fortsatte:

– Det är inte infekterat från min sida. Jag tror att det är infekterat från hans sida. Det är uppenbart så att han inte ville kännas vid den historia som jag minns den. Så är det ju. Det är upp till var och en att berätta sin historia.

Expressen har sökt Ulf Lundell. Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.