Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ulf Lundell om sin relation till Persbrandt

Ulf Lundell berättar i kommande nummer av Café...
Foto: Tommy Pedersen
...om relationen till Mikael Persbrandt...
Foto: Sven Lindwall
...som är särbo med hans dotter Sanna Lundell.
Foto: All over press
Ulf Lundell berättar även om hur mycket han lärt sig av att leva tillsammans med sambon Sofia Möller.
Foto: Privat

De har firat midsommar - ensamma på varsitt håll.

Nu berättar Ulf Lundell för Café om relationen till svärsonen Mikael Persbrandt och om att vara tillsammans med en tjej som varit gift med en tjej.

– What the hell, vi inser att vi båda är fucked up, säger Ulf Lundell om Persbrandt till Café.

I nya numret av Café, i butik den 19 november, berättar Ulf Lundell för Cafés reporter Victor Johansson om relationen till svärsonen Mikael Persbrandt, som är särbo med hans dotter Sanna Lundell.

– Vi har ringt varandra på midsommarafton. Han har varit ensam på sitt håll och jag på mitt håll. ”Skål på dig, Micke!” Två freaks som inte vill vara med i den stora familjegrunkan. Där står vi på midsommar med en telefonlur. What the hell, vi inser att vi båda är fucked up. Det är väl inget man ska få dödsstraff för? Vi orkar bara inte med det generella sättet att göra saker på, säger Lundell till Café.

"Winnerbäck har jag svårt för"

I den stora intervjun berättar nationalskalden också om sin flickvän, Sofia Möller - och hur mycket han lärt sig av att leva med en bisexuell kvinna. Bland annat omvärderar han 90-talets Fittstimsdebatt där Lundell hamnade i bråk.

– Jag är ihop med en tjej som har varit gift med en tjej. Så vad har jag för problem med ett könsneutralt samhälle? Att vara tillsammans med en kvinna som har vandrat den vägen är lärorikt. Jag får en slap av henne om jag är en idiot, säger Lundell till Café.

I intervjun, som finns  tillgänglig för iPad redan nu, berättar Lundell vidare om hur han har Håkan Hellström som favorit bland artistkollegorna - men Lars Winnerbäck på andra sidan skalan.

– Lars Winnerbäck har jag svårt för. Varför ser hans omslag ut som affischen för min sommarturné 2012. Jag känner att han är en stalker, jag har en noja där, säger Lundell till Café.


Här kan du läsa ut utdrag från intervjun i Café.

Så här köper du Café till iPad.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.