Tjugo dagar efter Ulf Lundells och Sofia Möllers vigsel registrerades deras äktenskapsförord. Foto: Ylwa YngvessonTjugo dagar efter Ulf Lundells och Sofia Möllers vigsel registrerades deras äktenskapsförord. Foto: Ylwa Yngvesson
Tjugo dagar efter Ulf Lundells och Sofia Möllers vigsel registrerades deras äktenskapsförord. Foto: Ylwa Yngvesson
Ulf Lundell på scen på Berns. Foto: Emil NordinUlf Lundell på scen på Berns. Foto: Emil Nordin
Ulf Lundell på scen på Berns. Foto: Emil Nordin

Ulf Lundell har skrivit på äktenskapsförord

Publicerad

Rockikonen Ulf Lundell, 64, skyddar sin förmögenhet efter giftermålet med Sofia Möller, 38.

Tjugo dagar efter parets vigsel registrerades deras äktenskapsförord.

I början av mars slog Ulf Lundell till och gifte sig för tredje gången. Det var en enkel ceremoni och varken vänner eller familj var bjudna till vigseln i Simris­hamns stadshus.

Han meddelade själv den glada nyheten på sin hemsida. Men trots att han uppges vara upp över öronen förälskad i sin nyblivna fru lämnar han inget åt slumpen. Musikern och den 26 år yngre fotografen Sofia Möller har nämligen registrerat ett äktenskapsförord hos Skatteverket.

Dokumentet är bara sex rader långt och slår fast att makarnas tillgångar ska fortsätta vara deras enskilda - och alltså inte delas vid en eventuell skilsmässa.

Med två skilsmässor bakom sig har Lundell erfarenhet på området även om en separation lär vara det sista han tänker på just nu.

Han verkar ha hittat ett lugnt och en trygghet med sin nya kärlek.

Paret lärde känna varandra när Sofia skrev ett brev till rockikonen och de började brevväxla.

"Vi klarar det"

Att åldersskillnaden är nästan 30 år är inget som bekymrar Ulf Lundell.

- Nej, jag har inte känt det med henne i alla fall. Vi är ett väldigt bra par ihop, att bo så här på en enslig gård vid havet två pers är inte lätt, men vi klarar det, har han berättat för Expressen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag