Tyra Banks har blivit mamma till en liten son. Foto: Planet PhotosTyra Banks har blivit mamma till en liten son. Foto: Planet Photos
Tyra Banks har blivit mamma till en liten son.  Foto: Planet Photos
Skådespelaren, programledaren och modellen har fått ett kärleksbarn. Foto: Lionel CironneauSkådespelaren, programledaren och modellen har fått ett kärleksbarn. Foto: Lionel Cironneau
Skådespelaren, programledaren och modellen har fått ett kärleksbarn.  Foto: Lionel Cironneau

Tyra Banks har blivit mamma till en son

Publicerad

Grattis Tyra Banks!

Supermodellen och programledaren har nämligen fått en liten son tillsammans med den norske pojkvännen Erik Asla.

Det nya tillskottet ska heta York Banks Asla.

Det är stjärnan själv som avslöjar nyheten på Instagram:

"Den bästa presenten som vi har arbetat så hårt och bett för, är äntligen här. Han har mina fingrar och ögon och pappa Eriks mun och kinder", skriver Tyra.

Paret har tidigare berättat att de haft problem med att få barn, och därför tog de hjälp av en surrogatmamma. En person som Tyra uttrycker en oerhörd tacksamhet till:

"Vi vill tacka den ängel till kvinna som bar vår mirakelson för os, och vi ber att alla som kämpar med att få barn ska få uppleva det vi precis har upplevt".

 

LÄS MER: Stjärnan gravid – igen

 

Bröt ihop

Tyra och hennes norska pojkvän, som är fotograf, har dejtat i ungefär två år. De har inte gjort någon hemlighet av dem har haft problem att få barn. Det var i höstas som Tyra bröt ihop i tårar under en tv-show när hon försökte bemöta de kommentarer hon fått i sociala medier – angående att hon inte hade några barn.

– Jag är så trött att se sådana kommentarer. Ni har ingen aning om vad jag har fått gå igenom, ingen aning, sa programledaren innan tårarna kom, skriver den brittiska tidningen Daly Mail.

Men i går delade alltså stjärnan med sig av den nya bebislyckan på Instagram!

Grattis Tyra och Erik!

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag