Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Twilight”-stjärnans nya liv utanför rampljuset

Så som vi är vana att se Taylor Lautner – på röda mattan.
Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Taylor Lautner, här med sin senaste kärlek.
Foto: instagram.com/taylorlautner

Taylor Lautner har haft svårt att ta sig vidare efter rollen som varulv i ”Twilight”-filmerna.

Nu har 28-åringen inte spelat in en film sedan 2016 – och på Instagram kan man se att Taylor Lautner lever ett helt annat liv, långt från Hollywoods röda mattor.

Taylor Lautner är känd för in roll som den bittre varulven Jacob Black i ”Twilight”-filmerna, där han var vampyren Edward Cullens allra största antagonist, vilket delade fansen i två läger: Team Jacob och Team Edward.

Men efter den sista filmen, ”Breaking Dawn Part 2” från 2012, har det varit tyst kring Taylor Lautner. Samtidigt som ”Twilight”-kollegerna Kristen Stewart och Robert Pattinson har lyckats ta sig vidare från sina ikoniska roller och skapat nya karriärer har det gått desto trögare för Taylor Lautner.

Anledningen? Sågade filmer, skrotade filmer, höga löneanspråk, samt ett och annat dåligt beslut.

Flera filmfiaskon

Taylor Lautner var alltjämt het runt 2010 när han dejtade samt spelade mot Taylor Swift i den romantiska komedin ”Valentine’s day”.

Den första stora filmen efter ”Twilight” var ”Abduction” från 2011 – en film som kraschade totalt. Filmen gick 67 miljoner kronor back gentemot budget. En summa som motsvarar det som stod på Taylor Lautners egen lönecheck. Och recensenterna sågade filmen, som har 5,1 i betyg på IMDB, längs fotknölarna.

https://www.instagram.com/p/CCLyi2fphc4/

Trots fiaskot fortsatte Taylor Lautner att kräva mellan 5 och 7,5 miljoner dollar per filmroll.

Det andra försöket efter ”Twilight”, i actionfilmen ”Tracers”, resulterade i ytterligare ett fiasko. Filmen nådde inte ens vita duken och drog bara in blygsamma 25 miljoner kronor i intäkter.

Efter det tog Taylor Lautner vad som av många beskrivs som hans sämsta beslut i karriären: Han tackade ja till en roll i Adam Sandlers komedi ”The ridiculous 6”, ännu en film som sågades av den stora massan.

”Skulle kunna sitta i en pappkartong”

Den senaste filmen som Taylor Lautner spelade in var ”Run the tide” 2016. Han har även haft en roll i tv-serien ”Scream queens”, samt den brittiska sitcomen ”Cuckoo” och det med viss framgång dessutom.

Men utöver det har 28-åringen levt ett liv bortom vita duken.

– För mig är det allra viktigaste att omge mig av människor som jag älskar, bara tillbringa tid ihop, det spelar ingen roll vad jag gör så länge jag är med mina vänner och min familj, har Taylor Lautner tidigare berättat för nyhetsbyrån Reuters.

– Du vet, jag skulle kunna sitta i en pappkartong och det är ändå där jag är som lyckligast, fortsatte han.

https://www.instagram.com/p/B7_wh2oA-sB/

Har pengar på banken

Efter att ha dejtat flera kända personer, många motskådespelare, så som Taylor Swift, Collins, Ashley Benson, Selena Gomez och Marie Avgeropoulos, är Taylor Lautner just nu i ett stadigt förhållande med en ”vanlig” person: Sjuksköterskan Taylor som han träffade via sin syster Malena.

Paret har kilat stadigt i runt två år och syns ofta på bild tillsammans på Instagram.

Och än går det ingen nöd på Taylor Lautner. Enligt kännare i branschen är ”Twilight”-stjärnan god för närmare 350 miljoner kronor så någon ekonomisk kris är inte i sikte.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.