Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tvingas hem från gården – nu avslöjar hon planen

Foto: TV4.
Foto: TV4.

Mjölkbonden Simon Ohlsson och brevskrivaren Sarah Pettersson fick tidigt upp ögonen för varandra och stod för ”Bonde söker fru”-säsongens första kyss.

Men i kvällens avsnitt fick romansen ett abrupt slut när Simon skickade hem Sarah från gården – nu berättar hon om det hemliga spelet bakom kamerorna.

– Han smet i väg med en av tjejerna flera gånger bakom kamerorna, säger hon.

Det var mjölkbonden Simon Ohlsson, 26, och brevskrivaren Sarah Pettersson, 27, som stod för den första kyssen i årets ”Bonde söker fru”, och hon var en tydlig favorit vid gruppdejtingen på Sundbyholms slott. Men i kvällens avsnitt väljer Simon att skicka hem henne från gården.

Nu berättar Sarah om besvikelsen över den riktning det romantiska äventyret tog när hon kom till Simons gård på Öland.

– Det var jättebra mellan oss när vi sa hej då på Sundbyholm. Men sen när jag kom till gården kände jag att det var stel och konstig stämning. Jag hade med mig en present till honom, men han blev inte glad. 

– Han gav mig ingen chans. Jag var jättebesviken på Simon på gården, och det är jag fortfarande. När jag ser det nu på tv så väcks minnena till liv. 

 

 

”Bonde söker fru”-Sarah: ”Borde ha lämnat”

Sarah upplever att det smusslades på gården mellan Simon och en av de andra tjejerna.

– Han smet i väg med en av tjejerna flera gånger bakom kamerorna. När vi kom till gården hade han redan bestämt sig för vem han skulle välja. Jag överhörde när han sa till produktionen att han hade fastnat för en av tjejerna som han inte kunde släppa. 

– Nu i efterhand kan jag tänka att jag borde ha lämnat. Samtidigt hoppades jag på att få en chans att lära känna honom bättre. 

Sarah är trots allt nöjd med sin medverkan, och menar att hon hade ärliga avsikter när hon sökte till ”Bonde söker fru”. Hon är fortfarande singel.

– Det har varit svårt att träffa någon, på grund av programmet har jag inte fått gå ut med att jag är singel – förrän nu. Jag hoppas att min drömkille sitter och tittar och hör av sig. 

TV4 ger följande kommentar:

”Bonde söker fru handlar om att hitta kärlek och hur och var kärlek uppstår är inget någon kan styra över. Våra bönder och brevskrivare är det viktigaste vi har, och produktionen har därför alltid en nära dialog med alla deltagare genom hela inspelningen”, skriver Clara Tengbom, exekutiv producent, i ett sms.

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!